Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki használt...

Van itt olyan aki használt már elektromos tetűfésüt?

Figyelt kérdés

Kislányom elkapta a tetűt az óvodában! Kipróbáltam már minden létező tetű irtó szert de egysem segített!

Szerintetek tényleg jó az elektromos tetűfésüt??

2021. nov. 16. 14:47
 1/1 anonim válasza:
Semmit se ér, én is vettem már. Csak a megelőzés, pl tömény levendula olajat cseppenteni a tarkora és a fülek mögötti részre. Illetve ha már meg van a baj akkor tetű sampon és a hozzá mellékelt sürű fésű. Én sokszor napokig húzkodom a döglött serkét a lányom hajából. Illetve jelezni az óvónőnek, aki ha nem egy facfej mint a mi óvónénink akit nem érdekel a tetves gyerek, akkor a védőnővel karöltve kilehet tiltani az oviból a fő tetü terjesztőt,míg anyuka ki nem pucolja a gyerekét. Üdv egy sokat tapasztalt anyuka, akinek a gyerekei állandóan elkapták ezt a cart.
2022. ápr. 18. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!