Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Elektromos tetűfésű?

Elektromos tetűfésű?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Valakinek van már tapasztalata az elektromos tetűfésű használatáról?

Tényleg hatásos?

Megkezdődött az ovi és vele kezdődik a rettegés.Sajnos tavaly is sokszor megfertőződött a kislányom és nagyon nehezen szabadultunk a bogaraktól.Igyekeztem mindent megtenni, (kezeltem a fejét, lehúzogattam a serkéket, forráztam a ruháit, ágyneműt) Ennek ellenére vissza járók lettek a dögök. Ezért próbálok fegyverkezni :(

2012. szept. 11. 14:17
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Nem igazán értem, hogy lehet ez, hogy ennyit kelljen velük vacakolni? A gyógyszertárban kapható ellenük folyadék, bekened a gyerek fejét, nylonzacskót húzol rá, és 20 perc után vége. Persze a ruhamosás az fennáll. És a sima sűrűfésű is megteszi. Sztem nem kell rettegni. Ez van!
2012. szept. 11. 14:48
 2/6 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy az óvodába nem egy gyerek jár és sajnos rendszeresen fertőzik egymást a gyerekek. Nem mindenki törődik vele :( És mivel ezreket költök azokra a bizonyos folyadékokra (3 gyerkőcöm van) mire mindenkit lekezelek, ezért vagyok kíváncsi, hogy ez a fésű hatásos-e?
2012. szept. 11. 15:37
 3/6 anonim válasza:
Szia igen hatásos párom húga nagyon sokat kapja el és ez kiirtja neki és ezt egyszer kell megvenni ami még hatásos az a hedrin tetűirtó
2012. dec. 30. 13:24
 4/6 anonim válasza:
Ha valóban "nagyon sokat kapja el", akkor talán nem sikerült még egyszer sem kiirtani. Csak egy gondolat... ha egy serke is megmarad, abból 15-20 nap múlva lesz kifejlett bogár.
2017. nov. 26. 15:15
 5/6 anonim válasza:
Az is baj, hogy a legdrágább tetűirtók is hatástalanok, nem ölik meg sem a bogarat, sem a tojásokat. Magyarországon kipróbáltam az összes kapható terméket és egyik sem volt hatásos. A bogarak immunisak lettek és akár 3 órán át is kibírják levegő nélkül, hiába zacskózzuk a gyerek fejét a leírás alapján. Nálunk a kézi eltávolítás, a hajvasaló 220 fokon és az olajos hajmosás váltak be. Ha a samponba olajokat keverünk, pl teafaolajat, 4-5 cseppet, az eltömíti a bogarak légzőnyílásait és a sampon lemosása után is megfulladnak. Az olajos hajmosás után a párnájukon még akkor van döglött bogár, ha a sűrű fésűs alapos fésülés már tisztának mutatta a gyereket. Én brutálisan büntetném azokat, akik bogarasan iskolába engedik a gyereket!!!! Nekem a védekezés nagyon sok pénzbe kerül és mindig van olyan, aki fertőz a suliban!!!! A védőnők menjenek az iskolába, nézzék át mindenki fejét, és akin serkét találnak azt tiltsák el, ahogy a törvényben van!!! Be kéne tartatni a törvényt és akkor szinte teljesen eltűnnének a bogarak.
2017. dec. 12. 09:46
 6/6 anonim válasza:
Én is vettem, de ráz, csipked használat közben, nagyon kellemetlen. egyébként hatásos.
2019. jún. 1. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!