Koronavírus antigén tesztet hányszor lehet csináltatni?
Tesztet akárhányszor csináltathatsz, ha a magyar közigazgatás úgy dönt, hogy ebből neked maximum háromszor fogadja el a védettségihez, az az ő dolguk.
Oltasd be magad, beszari.
"Az idén májusban készült, 78 ezer fős, reprezentatív kutatás azt mutatta, a nők esetében magasabb az oltakozási kedv, mint a férfiaknál. A megkérdezett nők 70,7 százaléka, a férfiak 66 százaléka válaszolt igennel – ismertette a professzor.
Nagy különbséget mértek a felsőfokú és az alapfokú végzettséggel rendelkező emberek között, a diplomások több mint 86 százaléka, míg a legfeljebb általános iskolát végzettek 55,5 százaléka nyilatkozta azt, hogy igényli az oltást.
Az oltási hajlandóság a megyei jogú városokban volt a legmagasabb, a megkérdezettek 77,7 százaléka igényelt volna oltást. Ebben az összehasonlításban Budapest a második helyen végzett háromnegyedes aránnyal, a kisebb városokban kétharmadnyian oltakoztak volna idén tavasszal. A községekben volt a legkisebb a lelkesedés, mindössze 62,5 százalék."
Ühüm, ha te mondod🙄
Erre én azzal válaszolnék, hogy a diploma nem jelenti automatikusan az ésszerű gondolkodást. Attól, hogy a legtöbb ember (tisztelet a kivételnek) megy a csordaszellem után, nem jelent semmit. Ráadásul én jövőre végzek alapszakon egy fővárosi egyetemen és eszem ágában sincs beoltatni magam. Egyébként meg egy ilyen statisztikában nem biztos, hogy teljesen igazat írnak benne, a koronavírus halottakhoz is beírják azt, akit elütött a vonat, de bármikor régebben covidos volt.
Tudom, hogy titeket oltottakat frusztrál, hogy vannak akik természetes védettséget szereztek, és mégse került mindenki kórházba, vagy nem szagoljuk azóta azt a bizonyos ibolyát alulról, de nem is tudtok arra válaszolni, minek oltassa be magát az, aki átesett és sokszor több antitestje van, azon kívül, hogy valami kormánnyal vagy médiával kapcsolatos szöveget mondtok.
Ne is oltass ha van ellenanyagod
Teljesen felesleges
Intézzed a kártyát ha kell és ha elég az ellenanyagod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!