Hogyan szereznek az emberek varázsgombát?
Nem tudom. Nem sok tapasztalatom van Magyarországról ilyen tekintetben. Egyrészt mert összesen csak 5 évet éltem ott életemben, másrészt mert mivel jelenleg Hollandiában élek ezért nekem nem kell félnek ettől. Szóval sajnos tényleg nem tudom.
Viszont még Hollandia és Magyarország előtt én rendeltem Szerbiába marihuána magokat postán Hollandiából. Semmi gond nem volt vele, holott a feladó cég neve eleve olyan volt, hogy nem volt nehéz kitalálni mivel foglalkozhatnak 😄 Bár nem tudom Szerbia és Magyarország közt mekkora különbség van ilyen szigorúsági tekintetben.
Az ilyen nagyobb online smartshopok szerintem megbízhatóak mind.
Azaz kb mindegy melyiket választod. Most konkrétat nem tudok ajánlani. Mert neked úgyis mindegy Hollandia melyik részéből hozzák 😄 de én pl olyat választottam ami csak néhány gemeente-vel odébb van, így egy nap alatt kihozta a posta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!