Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A varázsgomba mekkora mennyisé...

A varázsgomba mekkora mennyiségtől hallucinogén?

Figyelt kérdés
Mostanában egyre inkább olvasok/videókat nézek a drogokról kifejezetten a varázs gomba keltette fel a fogyelmem mivel érdekes de sehol nem találom hogy hány grammtól tud hallucinációt okozni esetleg itt valaki tudja?

2021. jan. 14. 19:16
 1/4 anonim ***** válasza:
65%
Én 2-3 darabot szoktam megenni, nem tudom hány g. Fűből szokott 0,3 elég lenni egy cigibe.
2021. jan. 14. 19:26
 2/4 A kérdező kommentje:
#1 2-3 db az mennyi lehet kb? 0,5-0,6g?
2021. jan. 14. 20:59
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha most a fekete piacon kapható általában kis kalap - hossz úszárú gombáról van szó - akkor igen. Fél g már okoz valamit. Az 1g az már bedhat halukat is stb - kb egy kisebb tripp. Az igazi utazáshoz azonban 2-3 gramm kell. 3 az már totál - azt már nem mindenki bírja.

A lényeg hogy ha jó a gomba akkor fél grammtól már lehet érezni valami minimálisat. Ha kezdésnek mégsem adja be - akkor T+3 óránál rá kell vágni nyugodtan a másik felét - és jó eséllyel megjön. Ez attól is függ hogy a használó kezdő-e - vagy volt már utazása bármivel.

Az 1g az ilyen alap dózis. Az sem ad kemény trippet - de ott már lehetnek érdekes dolgok :)

2021. jan. 15. 07:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen. Pl a trüffelből egy 3. Fázisú utazás. Ami már a viszonylag kemény pszichedelikus élmény. De úgy, hogy a legtöbb ember aki nincs rossz lelkiállapotban bírja. Elkell kB 2,5g is. Viszont pl ott van a psylocybe baeyocistis. Abból 2,5g már az 5. Fázis felé kacsingat. Tehát elég erős ego halált okoz. KB 0,7-1g elég a jó tripphez. Viszont elvileg a mexicana erősebb. Itthon legtöbbször a psylocybe cubenisek mennek ez közepesen erős kB 1,2-1,5 g már jó. Viszont nekem kB 65 g szerecsendiótol is volt már olyan erősen haluzos és olyan erős pszichedelikus élményem mint egy már keményebb adag gombátol vagy lsd-től. Pl nekem az igazi az a meszka, dmt vagy ayahuasca. Bár a legelsőnél is jó nagy adag kell. De LSD-ből 1500ug is majdnem annyira totálra vág, de azzal tényleg vigyázni kell.
2021. febr. 4. 06:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!