Ha letelik a 10 nap karantén csinálnak ujabb tesztet?
Figyelt kérdés
Hatósági karanténban vagyok. Nem súlyos betegséggel.
Alig várom hogy leteljen, de nem tudom mi lesz, mik lesznek a teendőim utána? Mit csinálnak, mikor vagy ki oldja fel a karantent?
Valaki mostanában új info?
Ha az alkalmazást is letöltöm akkor azon keresztül is elfogadják ha meggyógyultam?
2021. nov. 9. 16:01
1/6 anonim válasza:
Nem kell új teszt. 10 nap után mehetsz amerre látsz
2/6 anonim válasza:
Nincs teendőd. Senki sem foglalkozik már a protokollal, valószínűleg semmilyen értesítést nem fogsz kapni. Teszt nem kell, ha letelik a 10 nap, akkor mehetsz amerre akarsz.
3/6 A kérdező kommentje:
Akkor is ha hatósági?
2021. nov. 10. 07:28
4/6 anonim válasza:
Szia! Nekem nem rég járt le a hatósági karanténom, hatarozatom is volt meg minden. Én amikor lejárt a 10 nap mentem a dolgomra, senkinek nem kellett külön feloldania. Ha mondjuk a rendőrség bevinné az adataidat a rendszerükbe (ha mondjuk egyáltalán ellenőrizni akarnának, de az enyémet be se vitték szerintem, senki nem keresett vagy szólt hogy használjam a házikarantén rendszert...) akkor ők is látnák hogy ott van feketén fehéren a dátum, amikor vége a karanténodnak. Ha használnád a házikarantén rendszert abba is belenne táplálva a végdátum. Úgyhogy ne aggódj, nincs semmi teendőd mint kivarni a tíz napot. :)
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi, le töltöttem de nem ír semmit, majd kérnek képet vagy mi hogy én vagyok és itthon vagyok :'D
A határozatban meg ugy szól hogy.. Napjától mog fel nem oldják. Házi orvos feloldhatja ha úgy látja a 10 nap leteltével gondolom?!
Már nem aggodok ezen annyit szerencsére, biztató amiket írtok, el is hiszem. Úgy hogy nem lesz baj 😊
2021. nov. 10. 08:59
6/6 anonim válasza:
Oh ha nem írják a végdátumot a határozaton akkor nyugodtan hívd fel a háziorvost, szerintem ő feloldhatja, ha már legalább 3 napja tünetmentes vagy es 10 nap eltelt a betegség kezdete óta. Azthiszem a legújabb eljárásrendben is ezt írják. Nekem beleírták a végdátumot a határozatba és pozitiv teszt napjától számolták a kezdetét, de úgy tűnik ahány város annyi szokás, én nem tudtam nagyon kiigazodni a rendszeren, hogy mi hogy megy most. :D Meg annyira sz@rnak bele ők is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!