Szeretnék lefogyni és a pattanások ellen vmi jó módszer (nem krém, maszk) vagy h mit kéne tennem H ne jöjjenek elő. És hogy a karantén alatt csinálnám ezt és ha becsületesen kitartok akkor látszani fog az eredmény? Vagy ennyi idő nem lesz elég rá?
Próbálj sok vizet inni(kb 2 litert)naponta ami segíteni fog a pattanások ellen,rendbehozza az arcodat és segít a elkerülni az extra súly felszedését. Amikor éhesnek érzed magad előtte igyál min. egy pohár vizet,így vagy csillapodik az éhséged vagy ha még mindig éhes vagy akkor kevesebbet fogsz enni emiatt.Ez a legegyszerűbb módja ennek szeritem felesleges direkt ezért ezer forintokat költeni.Ha tudsz mozogj rendszeresen emellett.
Ha a kiszemelted meg komolyan gondolta azt hogy csúnya (biztos hogy szép vagy) akkor hagyd a fenébe,maximum tedd féltékennyé a változással.
Remek dolog hogy valtoztatni akarsz magadon ugymond, a fogyashoz azt tanacsolom hogy sportolj sokat de semmikepp ne ugy hogy sose szoktal es egy nap belevagsz, meghalsz ketszer majd 3 napig mozdulni sem birsz. Taplalkozz egeszsegesebben figyelj arra mit eszel es nem nem fer bele az az egy csoki ha fogyni akarsz. A pattanasok mindenkin megjelennek valaki kevesbe valakin jobban, nekem is valamikor rettento sok volt (rossz belegondolni) de idovel eltuntek maguktol, de vannak dolgok amik szerintem befolyasoljak, pl a kaja az tenyleg nagyon, keress ra mit nem ajanlott enni, tovabba ez lehet butasag de ha sokat vagy a friss levegon annak is pozitiv hatasa tud lenni az arcodra.
Viszont ez amit akarsz mind szep es jo de fiu miatt ne akarj megvaltozni mert ha a kulsod miatt utasitott el az a fiu nem er annyit barmennyire is bejon neked, olyat keress aki vakon is igent mondana a tarsasagodra es azert szeret aki vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!