Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha a háziorvos vagy valamilyen...

Ha a háziorvos vagy valamilyen szakorvos ír/feltölt valamit az elektronikus rendszerbe, azt onnantól kezdve minden más orvos is láthatja?

Figyelt kérdés

2021. nov. 7. 12:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Például azért ne lássa, mert nekem is 3 évvel ezelőtt felírtak egy erős gyógyszert, amit kis se váltottam, és a következő kontrollnál ki is derült, hogy félrekezeltek, nem is kell az a gyógyszer. Ennek ellenére egy üzemorvos - akihez szinte a város összes munkáltatója tartozik - azóta is ezen csüng, és vihorászva küld el a p*ába minden alkalommal, mintha valami rohadt vicces dolog lenne, hogy 3 éve nem tudok a városon belül dolgozni, mert ez a banya sehova nem enged, mert évekkel ezelőtt tévesen felírtak egy gyógyszert.
2021. nov. 8. 11:39
 12/17 A kérdező kommentje:

Nem szedek semmilyen gyógyszert, kezelések alatt sem állok, szóval nem hiszem, hogy lenne bármilyen indok "feltöretni", de ha mégis, akkor sem találnának semmit. Ha meg pereskedni lehetne miatta, nem ezt a beállítási lehetőséget rakták volna az első menüpontba. :)

Így viszont nekem is marad egy magánterem az orvosokkal szemben, és ez jó érzés.

Úgyhogy be is állítottam, köszönöm azoknak, akik segítettek!

2021. nov. 8. 11:50
 13/17 anonim ***** válasza:
59%
Jó, de ne legyen sírás-rívás, hogy nem jönnek rá a csúnya gonosz orvosok, hogy mi a bajotok - mert nem látnak semmit a gépben.
2021. nov. 8. 16:58
 14/17 anonim ***** válasza:
60%
Az orvos beteg viszony pedig egy bizalmi kapcsolat. Ha nincs bizalom akkor mi a f.szt keres nálam a beteg?
2021. nov. 8. 21:22
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

14

Pl. Betegség van - bizalom nincs. Ha nagyon-nagyon muszáj, néha esetleg menni kell. Pl. jogosítvány hosszabbítás.

2021. nov. 9. 09:12
 16/17 anonim ***** válasza:
91%
Mint írtam, ha nincs bizalom tök felesleges ott lenni, mert csak egymás idejét raboljuk. Szabad orvosválasztás van. Keressen olyat akiben megbízik.
2021. nov. 9. 22:59
 17/17 anonim ***** válasza:

Nekem is mindig feltörik hiába tiltom le, "Sürgős szükség" megindokolják ennyivel..

Gyógyszerlistát amúgy le se lehet tiltani, azt látja mindenki max azt nem hogy ki írta fel.

Megfogni lehetetlen joggal, az orvosi szakma most a legjobb kereső a legkevesebb felelősséggel.

Háziorvosunk 2 millát visz haza, napi 4 óra rendelési idővel. Aztán ha bármi benéződik mossa kezeit..

2022. ápr. 29. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!