Ha a háziorvos vagy valamilyen szakorvos ír/feltölt valamit az elektronikus rendszerbe, azt onnantól kezdve minden más orvos is láthatja?
3-4
A tipikusan arrogáns, bunkó orvos típusa.
Remélem, valamelyik beteg majd feljelent illetéktelen adathasználat miatt.
Nekem pl. nincs semmi titkolni valóm, mégis mindenki le van tiltva. Mert semmi köze hozzá.
Köszönöm szépen a válaszokat! Eddig nem használtam az EESZT-t, nem is tudtam, hogy van ilyen funkció, de örülök neki. :)
Még olyan kérdésem lenne, hogy Ti a "Hozzáférést teljesen tiltó állapot" lehetőséget választottátok ki?
Amúgy nem szedek gyógyszert, nincs is semmilyen "kínos" betegségem, csak nem teljesen bízom az egyik orvosomban, és örülnék, ha nem látna rólam mindent.
Miért ne láthatna rá egy másik orvos a betegéletútra? Én ugyan nem vagyok orvos, de van annyi eszem, hogy tudjam: bizonyos gyógyszerek pl. nem adhatóak együtt.
És minek kell egy orvos előtt titkolózni? Többszáz betege van. Nem ez lesz otthon a vacsoraasztalnál a témája, hogy xy szifiliszes avagy pszichiáter kezelte.
Az tartozik rá, amit én megengedek, és arra, akinek én megengedem. Erről szól az önrendelkezés.
7
Ne bízd el magadat ennyire. Nagyon nyomós indok kell egy indokolatlan feltörésért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!