Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Gyomortükrözés bódítasban? 12...

Gyomortükrözés bódítasban? 12 éves lányomnak gyomortükrözést akarnak csinálni.

Figyelt kérdés
Valakinek van tapasztalata ,milyen maga a vizsgálat ,hogy bódítanak? Szegeden lesz a beavatkozás.
2021. nov. 3. 18:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindenképpen bódításban jobb, különben igen rossz érzés, amikor a csövet ledugják.

Egyáltalán semmit nem fog érezni, megkapja a bódítót, kikapcsol töle és utána meg megint felébred - ennyi, amit észlel.

2021. nov. 3. 18:20
 2/6 anonim ***** válasza:
86%
Én nem vagyok ebben nagyon jártas,de mint szülő kérném az altatást.
2021. nov. 3. 18:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is bódításban csinálták legutóbb. Mindenképpen érdemes így csináltatni. Az egészből nem lehet érzékelni semmit, és nincs utána semmi szédülés, rosszullét, mint egy altatásnál. Viszont a bódítás nélküli vizsgálatot legrosszabb ellenségemnek sem kívánnám, nemhogy a gyerekemnek.
2021. nov. 3. 18:30
 4/6 A kérdező kommentje:
Sajnos elkerülhetetlen a vizsgálat.Hogy történik a bóditás ,mert a gasztroenterolóus valami tablettárol beszélt.
2021. nov. 3. 19:00
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Felnőttként egy vénás injekcióval. A tablettát nem értem, mert a bódítás lényege, hogy gyorsan hasson, rövid ideig.
2021. nov. 4. 08:09
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Injekciót kaptam, ami szinte azonnal hatott is. A bódítás rövid ideig tart, kb. éppen csak a vizsgálat idejéig. Amikor elkezdték letolni a csövet a torkomon, azt még észleltem, aztán teljes filmszakadás. És mire végeztek már fel is ébredtem.

Nem tudom, hogy tablettával ez így mennyire kivitelezhető, de lehet, hogy az másképp működik.

2021. nov. 4. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!