Gyomortükrözés bódítasban? 12 éves lányomnak gyomortükrözést akarnak csinálni.
Figyelt kérdés
Valakinek van tapasztalata ,milyen maga a vizsgálat ,hogy bódítanak? Szegeden lesz a beavatkozás.2021. nov. 3. 18:13
1/6 anonim válasza:
Szerintem mindenképpen bódításban jobb, különben igen rossz érzés, amikor a csövet ledugják.
Egyáltalán semmit nem fog érezni, megkapja a bódítót, kikapcsol töle és utána meg megint felébred - ennyi, amit észlel.
2/6 anonim válasza:
Én nem vagyok ebben nagyon jártas,de mint szülő kérném az altatást.
3/6 anonim válasza:
Nekem is bódításban csinálták legutóbb. Mindenképpen érdemes így csináltatni. Az egészből nem lehet érzékelni semmit, és nincs utána semmi szédülés, rosszullét, mint egy altatásnál. Viszont a bódítás nélküli vizsgálatot legrosszabb ellenségemnek sem kívánnám, nemhogy a gyerekemnek.
4/6 A kérdező kommentje:
Sajnos elkerülhetetlen a vizsgálat.Hogy történik a bóditás ,mert a gasztroenterolóus valami tablettárol beszélt.
2021. nov. 3. 19:00
5/6 anonim válasza:
Felnőttként egy vénás injekcióval. A tablettát nem értem, mert a bódítás lényege, hogy gyorsan hasson, rövid ideig.
6/6 anonim válasza:
Injekciót kaptam, ami szinte azonnal hatott is. A bódítás rövid ideig tart, kb. éppen csak a vizsgálat idejéig. Amikor elkezdték letolni a csövet a torkomon, azt még észleltem, aztán teljes filmszakadás. És mire végeztek már fel is ébredtem.
Nem tudom, hogy tablettával ez így mennyire kivitelezhető, de lehet, hogy az másképp működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!