Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 12 éves gyereknek fáj a...

12 éves gyereknek fáj a dereka, ilyet hallottatok már?

Figyelt kérdés

Mozgékony, magas vékony gyerek. Pár napja sokat bicikliztunk, most 3 napja fáj a dereka. Őszintén szólva meg vagyok ijedve, neten elég szörnyű dolgokat találok erről. Ahogy mondja és mutatja, olyan mint nekem, amikor megemlékezést magam, vagy rosszul mozdulok, de én hozzá képest már öreg vagyok.

Létezik, hogy simán meghuzodott ennyi idősen?

2021. ápr. 14. 22:59
 1/7 A kérdező kommentje:
Megemlékezést magam = megemelem magam.
2021. ápr. 14. 22:59
 2/7 anonim ***** válasza:
90%

Bármi apróság is lehet, nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni.

Elfeküdte, kényelmetlen volt a bicaj ilyen hosszú távon, nincs hozzászokva a sok bicajozáshoz, nincs jól a méretének megfelelően beállítva az ülés magassága vagy az ülés-kormány közötti távolság, rossz tartás, rossz ágy-matrac, enyhe gerincferdülés, de ez gyógytornával helyrehozható. Én első körben ezekre gondolnék.

2021. ápr. 14. 23:09
 3/7 anonim válasza:
90%
Nem akarok hülyeséget mondani, de úgy tudom, a növéstől is fájhat.
2021. ápr. 14. 23:12
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kedves szavakat. Csak még nem hallottam ilyet soha, pedig sok gyerek van a környezetemben 10-től 18 évesig.

Remélem én is hogy valami rossz mozdulat, csak még ehhez is annyira fiatal...

Köszönöm szépen.

2021. ápr. 14. 23:13
 5/7 A kérdező kommentje:
Egy ponton fajlalja, valahol az utolsó előtti csigolyanal, este egy kicsit sirt is emiatt. Megrémültem.
2021. ápr. 14. 23:14
 6/7 anonim ***** válasza:
88%
Persze, siman meghuzhatta magat.
2021. ápr. 14. 23:17
 7/7 A kérdező kommentje:
Nekem életemben először 35 éves koromban fordult elő ilyen... Ezért is furcsállom, de persze ettől simán lehet... Ezért is tettem fel a kérdést, hogy ilyen létezhet? Köszönöm neked is.
2021. ápr. 14. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!