A SARS-COV-2 miatti karantén az 1 lakásban lakó többiekre is vonatkozik?
Én tesztem +, férjemé -.
2 oltása van, tünete nyilván semmi és a háziorvos rá is mondta, hogy 10 nap karantén.
Hasonló kérdésnél volt:
Alul van egy ábra. Szerintem hibás, hiszen a 2 teszt közül csak a későbbi negatívságát követeli meg: ha a korábbi +, az nem számít, de akkor minek csinálták? Ezen ábra szerint, én úgy értelmezem, hogy ha a karantén ideje alatt 1 lakásban lakok a karanténban levővel, az olyan mintha bementem volna a karanténba, máshoz: minden egyes pillanatban érintkezésnek számít, vagyis amikor 10 nap után édesanyám kiszabadul, onnantól számít a 4 nap, majd a 2 nap, de ugye 14 nap alatt eleve megszűnik, vagyis fixen 14 nap. Az azért fura, hogy + teszt vagy tünetek nélkül hosszabb, 14 nap, mint tünetekkel: 10 nap. Fordítva kellene lennie, hiszen akinek nincs tünete, annál kisebb a vírusszám, hamarabb meggyógyul. Az immunrendszere is erősebb lehet.
Ez a 10 nap hogy van? Percre pontosan? Nem írták rá hány órakor tesztelték édesanyámat, nem is emlékszek. 2021.11.01.-én volt. Akkor 2021.11.11.-e még karantén vagy már nem?
Az előzőekben írtak miatt, gondolom ezért mondta az orvos, hogy 10 nap karantén a többinek is, mert így hamarabb kiszabadul, mintha szoros kontaktnak minősítenék: ha elköltözne máshova, csak akkor szabadulhatna hamarabb, 6 nap alatt.
4-es: az új kérdés feltevésénél nekem csak ezek vannak: Állatok
Családi kapcsolatok
Egészség
Elektronikus eszközök
Emberek
Ételek, italok
Ezotéria
Felnőtt párkapcsolatok
Fogyókúrák
Gyerekvállalás, nevelés
Ismerkedés
Közlekedés
Közoktatás, tanfolyamok
Kultúra és közösség
Otthon
Politika
Sport, mozgás
Számítástechnika
Szépség és divat
Szexualitás
Szórakozás
Tini párkapcsolatok
Tudományok
Utazás
Ünnepek
Üzlet és pénzügyek
Egyéb kérdések
Természetesen az "Egyéb kérdések" részben is néztem, nincs. Hol van az a jogi kategória?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!