Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lesz, ha magas ellenanyagsz...

Mi lesz, ha magas ellenanyagszintre ráoltatok?

Figyelt kérdés

Nemrég voltam COVID-os (enyhe tüneteim voltak, némi orrdugulás és nem érzek ízeket, szagokat), önkéntes karanténban voltam, papíron nincs nyoma a betegségemnek.

A munkáltatóm december 15-ig oltásra kötelezett.

2021. nov. 1. 05:24
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
63%

Semmi.

Gondolj bele, ha bármi bajt okozhatna, mit okozna, ha magas ellenanyagszinttel a fertőzést szedés össze. 😂

2021. nov. 1. 06:26
 22/34 anonim ***** válasza:
63%

Nem írta! mert lacibácsi makettboltba elrendelheti az eladónak nem ugyanaz mint az állami rendvédelmi szerveknél elrendelt!

Első esetben ha védett akkor védet. Msodik esetben meg oltatnak ha tetszik ha nem. Sokaknak nem, és ezért le is lépnek.

Amúgy meg oltott is elkaphatja, (lásd gulyás gergely 3 oltással) fertőzhet. Egyedül annyiban segít az oltás, hogy nem lesz annyira súlyos lefolyású a betegség. Nahde oltás nélkül sem feltétel a súlyos lefolyás. :)

Jobban fel van ez fújva mint indokolt.

2021. nov. 1. 06:31
 23/34 anonim ***** válasza:

15, a védett nem jelenti, hogy nem kapja el és nem terjeszti. A védett azt jelenti, a kevesebb tünet, rövidebb idő és gyengébb lefolyás miatt nem kerülsz kórházba, ráadásul fertőzni is kisebb eséllyel fogsz.

18, nem kap ellenanyagot, mert ez aktív immunizálás. Magát a kórokozót kapja valamilyen formában.

2021. nov. 1. 06:32
 24/34 anonim ***** válasza:
82%
Semmi nem lesz. Még több lesz az ellenanyagod, jobban védett leszel.
2021. nov. 1. 06:32
 25/34 A kérdező kommentje:
A munkáltatóm a magyar állam...
2021. nov. 1. 06:35
 26/34 anonim ***** válasza:
30%
25, gondoltuk, ennyi ésszel maszek nem viselne el.
2021. nov. 1. 06:36
 27/34 anonim ***** válasza:
49%
23, tudom. De majd az oltástól még védettebb lesz? Ugye nem? Akkor miért nem várhat az oltással, míg minimumra csökken - vagy lecsökken- az antitest szint? Nem kekeckedni akarok, csak nem találom a logikát.
2021. nov. 1. 06:56
 28/34 anonim ***** válasza:
52%
Semmi nemlrsz. Nekem kifejezetten ajánlotta a dokim, mert csökkentheti a post covid tüneteket. 3 héttel a gyógyulás után be is adattam, akkor voltam 13 hetes terhes. Semmi extra mellékhatást nem tapasztaltam
2021. nov. 1. 07:03
 29/34 anonim ***** válasza:
88%
Március elején voltam covidos, júniusban oltottak, semmi problémám nem lett.
2021. nov. 1. 07:16
 30/34 anonim ***** válasza:
22%
Le kell váltani a Fideszt. Az életünkkel játszik.
2021. nov. 1. 07:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!