Nem szeretnék szemuveget hordani, mitcsinaljak?
Figyelt kérdés
Messzire semmennyire nem láttok, de kozelrol jó a szemem, a szemuveget nem hordom, csak nagyon ritkán, kontaklencsét a szuleim nem engedik, szerintetek mitcsinaljak? Azt mondta anyám, hogy azert nem kell mindenhova, csak iskolába meg ilyen helyekre, telefonozni, meghát így otthon, most ha pl eskuvore megyunk, oda nem kell, a szemem amúgy kb 1.75/2.002021. okt. 27. 13:57
11/13 anonim válasza:
Akkor ne hordd.
Én is utálom a szemüveget, rosszabb a szemem a tiédnél, de megszoktam, hogy nem látok
12/13 anonim válasza:
Azért olyan hülyeségeket ne beszéljünk, hogy majd attól romlik egy szem, hogy nincs előtte 2 lencse egy keretben.
13/13 anonim válasza:
Próbáld meg rábeszélni a kontaktlencsére. Én is utálom a szemüveget, egyszerűen túl hiú vagyok,hogy hordjam. Nekem van kontaktlencse előfizetésem, így havonta 3000 Ft-ba kerül. Szerintem nem olyan húzós.
Nekem még sose gyulladt be a szemem, pedig nem 1x volt olyan,hogy buli után ittasan dölöngélve vettem ki. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!