1 hònap alatt nincs javulás? (Antidepi)
Lassan egy hònapja szedek Escitalopram hatòanyagú antidepresszánst pánikra, szorongásra, agora fòbiára.
A pánikon úgy tűnik túl vagyok de a szorongás még nem az igazi. Vannak òrák/percek mikor úgy érzem teljesen visszakaptam önmagam, még annak is tudok örülni hogy süt a nap. Aztán újra elkezdek szorongani, félek hogy elvesztem az önkontrollomat , vagy épp attòl rettegek hogy pszichiátriára kerülök. Mikor elkezdtem szedni a pulzusom is úgy éreztem tök jò, már nem ver 120-130-at de most viszont megint sokszor érzem hogy majd ki ugrik a szivem , meg a torkomba is érzem. Lehetséges hogy még 3 hét után se vállt tökéletessé a gyògyszer? Vagy ez mindig is ilyen fog maradni, sosem leszek már 100%-os? Terápiára is járok majd jövőhét hétfőn kezdjük akkor megyek vissza a dokimhoz.
Escitalopram - Sandozt szedek 10mg-ot. Féllel kezdtem majd 2 hét után rá álltam az egész tablettára. Vagy lehetséges hogy emleni kellene az adagon? Vagy esetleg gyògyszert válltani? Vagy csak szimplán türelmesen várni hátha kevés még a 3 és fél hét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!