Az evőkanál nektek is ott marad az oltás helyén?
Nekem és az egyik barátnőmnek ott marad. Máshol nem, csak az oltás helyén. Apukám is be van oltva, neki is ott maradt ahol az oltás van.
Nagyon megijedtem. Ez komoly, tényleg nem viccelek, ott maradt. Mitől lehet ez?
"Egyáltalàn leesett, hogy mire akartam utalni ezzel?"
Látod, hogy nem mindenkinek...
Emberek! Nem emlékszem már a pontos részletekre, de vmikor a 80-as évek végén kezdett terjedni egy ilyen ottmarad a kanalas vicceskedés, vmi Uri Gelleres sztori hatására. Mi is próbálgattuk a szüleimmel, mostohaanyámnak ott maradt a homlokán, azt hiszem.
Pedig oda nem kapott oltást! :)
A rumble, bitchute stb videómegosztó oldalakat inkább hagyjuk, mert ahhoz, hogy ezekre videót töltsön fel, meg kell erősítenie telefonszámmal a felhasználói fiókját, és szerintem ebbe nem menne bele. Inkább, kedves kérdező, töltsd fel a videót egy olyan fájlmegosztó oldalra, mint pl: zippyshare(pont)com, ahonnan automatikusan törlődni fog egy hónap után...
Azért így írtam, mert ez a gyakorikerdesek nem engedi belinkelni, de rá is kereshetsz a google-n.
Na, hogyan kell feltölteni a zippyshare-re:
1. Húzd be a feltöltendő fájlt a "Select or Drag & Drop your files for upload" alatti sávba vagy pedig jobbra mellette levő "BROWSE" piros gombra kattintva keresd meg a fájlt és kattints rá kétszer. KÉP: [link]
Ha megjelenik a fájl neve egy újabb sávban, akkor jó és megkezdheted a feltöltést a "START UPLOAD" szembetűnő gombbal.
2. Csíkkal és százalékkal is jelzi, hogy hol tart. Miután feltöltődött, kapsz egy linket, ami két helyen is látszik, és a fájl neve is ki lesz írva középen (a képen az "angol szavak animeből.txt" helyén). KÉP: [link]
Ezt a linket oszd meg itt számunkra és ezzel le tudjuk tölteni és meg tudjuk nézni a felvételt a kanalas tapasztalatodról. Apropó, kanalon kívűl mással nem próbálkoztatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!