Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az evőkanál nektek is ott...

Az evőkanál nektek is ott marad az oltás helyén?

Figyelt kérdés

Nekem és az egyik barátnőmnek ott marad. Máshol nem, csak az oltás helyén. Apukám is be van oltva, neki is ott maradt ahol az oltás van.

Nagyon megijedtem. Ez komoly, tényleg nem viccelek, ott maradt. Mitől lehet ez?

2021. okt. 24. 20:08
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:
Ha valaki segít feltölteni oda (mert én abszolút nem értek hozzá) akkor küldöm a linket. Tényleg igaz.
2021. okt. 24. 20:59
 12/46 anonim ***** válasza:
66%
Senki másnak nem marad ott. Operáltasd ki a mágnest a karodból.
2021. okt. 24. 21:17
 13/46 A kérdező kommentje:

Most nem tudom miért kell beszólni. Nem csak nekem marad ott, barátnőmnek is, ő mutatta. Apukámnak is.

Nem tudom azzal nekem miért lenne jobb ha kamu kérdéseket tennék föl...

2021. okt. 24. 21:45
 14/46 anonim ***** válasza:
63%
Hú de unatkozik valaki...
2021. okt. 24. 21:47
 15/46 anonim ***** válasza:
59%
Amiért a többi kamukérdés feltevőjének: hogy jól szórakozzál. :)
2021. okt. 24. 21:47
 16/46 A kérdező kommentje:

Ennyi erővel videót is fölösleges róla csinálni, mert azt is ki tudnátok magyarázni valamivel.

Én tényleg nem hazudtam, nagyon megijedtem. És borzasztóan meglepődtem, ezért tettem föl a kérdést. Mert eddig én sem hittem.

Aki elhiszi az elhiszi, aki nem, az nem.

2021. okt. 24. 22:00
 17/46 Ypszilon1980 ***** válasza:
47%
Bocsánat, biztosan én vagyok a tudatlan, de mi az az evőkanál oltás után? Sok oltott embert ismerek és senkinek nincs semmi az oltás helyén, nem is értem ott miért lenne akármi is.
2021. okt. 24. 22:41
 18/46 anonim ***** válasza:
34%
Hát nem is jutott eszébe kb. senkinek kipróbálni, hogy mi van, ha oda tesz egy kanalat az oltás helyére. Ő azt mondja, kipróbálta, és ott maradt neki, mintha az oltás (helye?) mágnesként működne... Súlyos, mi?
2021. okt. 24. 22:52
 19/46 Ypszilon1980 ***** válasza:
48%
Jaaaa, értem, nem ugrott be. Huhh, hát ez úgy badarság ahogy van. Eleve mindenki az öblös részét rakja oda, nem láttam olyan videót, ahol a kanál domború fele vagy a nyele is ott maradna. Oda akkor kellene egy nagyobb mágnes, ami már eleve nagyon súlyos mérgezést, irritációt, allergiát okozna, vagy halált.
2021. okt. 24. 23:11
 20/46 A kérdező kommentje:
Én nem tudom mit okozna, de nekem is ott maradt. Most nyugodtan lehet engem leidiótázni meg minden, de a tény, tény marad. Ott maradt a kanál az oltás helyén.
2021. okt. 25. 00:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!