Ha a vackinától lázasodok be, akkor is be kell tartanom a normál megbetegedés alatti szabályokat?
Mármint lehetőleg feküdjek sokat, stb?
Vagy ha amúgy jól vagyok, akár járkálhatok is? (Na persze nem a boltba, mert ugye nem engednének be a lázam miatt, meg esetleg a mentőt is rám hívnák)
1. A láz az láz. Persze, lábon is kihordhatod, ha nem vagy rosszul, de azért célszerűbb ilyenkor pihenni, hamarabb gyógyulsz. Ha nem is fekszel, de egy karosszék, tea, pihenés stb. javasolt ilyenkor.
2. Beengednek akárhová. Ha ebolás lennél, akkor is. Sajnos... (De így nem fertőzöl, tehát igen, nyugodtan mehetsz emberek közé is.)
#1 Romániában vagyok, szóval jelenleg szigorúan mérik a nagyobb boltoknál a hőmérsékletet.
#2 Köszi! Akkor jobban tettem, hogy tegnap inkább itthon ültem. Sajnos anyum nem így gondolta s már elkezdett nyaggatni, hogy miért nem mentem el találkozni a barátaimmal... Legutóbb is pont ilyen helyzetben vagy egy órán keresztül vitatkoztunk, csak akkor beteg voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!