Orrfolyást tapasztalt valaki covid megbetegedés alatt?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 2. 20:01
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem lettem nyugodtabb. :D Első pár napban orrfolyás, torokfájás volt, azóta hőemelkedés, száraz köhögés. De volt, hogy hideg időben nem öltöztem fel megfelelően, ezért inkább megfázásra gyanakszom, de passz. A szaglás, ízérzékelés nem változott. A probléma inkább az, hogy rövid időn belül oltásra kéne mennem...
2021. ápr. 2. 21:21
7/10 anonim válasza:
Elso vagyok. Nekem is es a szuleimnek szaglasunk, izlelesunk valtozatlan, ugyanugy erzunk mindent. En kernek legalabb egy gyorstesztet aztan lesz ami lesz.. Nekem 6 napom ment le
8/10 anonim válasza:
Szia!
Nekem is hasonló tüneteim voltak:torokfájás, utána erős nátha, hidegrázás. Csak míg novemberben a covidban teljesen elment a szaglásom,most változatlan maradt, sőt, nem voltam legyengülve sem.Szerintem covidos voltam most is, de nem teszteltettem.
9/10 anonim válasza:
Nekem egy durva megfazasra hasonlito tunetekkel kezdodott.
Nektek milyen volt a lefolyasa?
Engem mar 6. napja gyotor.
Raadasul az 5. napon mar a lazam is felment 39.5-re. Naprol napra rosszabb :/ szedem a Favipiravirt 3.napja.
10/10 anonim válasza:
#9, en a 7.vagyok,en mar csak kohogok, ez a 9.napom. Anyukam viszont minden nap hoemelkedessel vagy lazzal fekszik, enni es inni alig tud es hanyni szokott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!