Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Melyik lapnak/hírportálnak...

Melyik lapnak/hírportálnak lenne érdemes elküldenem a történetemet?

Figyelt kérdés

Nem nagyképűségből szeretném. 20 évesen rosszindulatú daganatos megbetegedésem volt, és szeretném kiírni magamból, illetve felhívni a figyelmet arra, hogy milyen fontos a gyakori vagy szokatlan tünetekkel orvoshoz fordulni! Az enyém egy nagyon tanulságos történet, amiből sok velem egykorú tanulhat több szempontból is. Ezért szeretném a leírt történetet elküldeni egy olyan hírportálnak, akik foglalkoznak ilyenekkel és több emberhez is eljut az üzenetem.

Én a she.hu-ra illetve a Nők lapja caféra gondoltam. Szerintetek a 444.hu vagy hasonló oldalak foglalkoznának ilyenekkel?

Köszönöm előre is a válaszokat!

2020. jan. 21. 11:24
 1/4 anonim ***** válasza:
77%
Nem szoktak ilyesmit közölni külsőstől, inkább indíts blogot.
2020. jan. 21. 11:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is több értelme lenne blogot indítani. Ott tudnál írni arról, hogy hogyan jutottál el a diagnózisig, a betegségről, kezelésről, hogyan viselted testileg/lelkileg. Sokkal jobban ki tudnád fejteni, és azzal tényleg tudnál segíteni, de egy cikkel, ami max.1 oldal, nem igazán.
2020. jan. 21. 11:57
 3/4 A kérdező kommentje:
Szerintem manapság nem olvasnak blogokat, ezért gondoltam erre.
2020. jan. 21. 13:00
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Az újságírók mindennel foglalkoznak,főleg ha különleges .

Ebből élnek .

2020. jan. 21. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.