11/13 anonim válasza:
Nagyon is okozhat halált,én is túl vagyok egy öngyilkosságsagi kísérletén és én több mint 130 db xy (nem akarok ötleteket adni) gyógyszert vettem be,2 vagy 3 napig fel se keltem,szerintem komaba voltam. de az a 2-3 nap csodálatos volt,boldog voltam miközben aludtam és nyugodt..utána nagyon gyengének éreztem magam és volt hogy megrandultam mármint ülök és egyszer csak végig fut valami a testemen
12/13 anonim válasza:
Először azt se tudtam hol vagyok anyut is alig ismertem fel,elvileg rangatoztam és habzott a szám meg leestem mindenhonnan ,ne próbálja ki senki se.
nem old meg vele semmit,csak több gondot képez..pszichiátria stb.
gondoljatok a szeretteitekre !!!
13/13 anonim válasza:
Ráadásul egy kísérlet után nagy a valószínűsége hogy panikbetegseg keletkezik ki..Rettegek a haláltól,mindenben azt latom hogy most megfogok halni...és ez végig kísér az eleteden,egy hiba és az elmennek kb annyi..szorongani fogsz egész eletedben. "Csak akkor lehet valaki máson segíteni,ha ő is segíteni akár saját magán" !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!