Megőrüléstől valò félelem?
Nem fogsz ne aggódj,sajnos ez egy hosszabb folyamat. A gyógyszer nekem sajnos csak 5 hét múlva kezdett el hatni és emelni is kellett szóval hosszabb. idő volt mint másoknál.
Nagyon nehéz és borzasztó ez a betegség,aki benne van az érti igazán.
Kitartást kívánok,ne feledd el fog múlni.
Te is átélted ezt?
Annyira jò hogy írtál most kicsit megnyugtattál :)
Ezer hála neked!!!
Te mit szedsz / szedtél ha megkérdezhetem?
Igen én is átmentem ezen,vagyis inkább úgy írom a gyógyulás útjára léptem de még vannak visszaesések.
A szorongás rengeteg tünetet képes okozni,a lelki,mentális és testi tünetekért mindért felelős lehet. Gyakori a megőrüléstől való félelem sajnos, de fontos,hogy tudatosítsd magadban azt,hogy nem fogsz megbolondulni.
Én jelenleg Escitilt szedek napi 20 mg-ot és mellé kiegészítésnek Rivotrilt
Megpròbálom tudatosítani hogy nem fogok megőrülni csak nagyon nehéz sajnos, mintha elvesztenem az irányítást magam felett pedig tudom valahol legbelül hogy ez nem fog bekövetkezni de akkor is fêlelem keltő.
Én jelenleg escitalopramot szedek 10mg-ot de még csak két hete. Egy hétig fél szemet szedtem, most 2 napja szedek egész szemet. Remélen segíteni fog mert nagyon elvagyok keseredve :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!