Nappali tagozatos egyetem mellett főállású munkám van. Hetente egyszer legalább teljesen kiborulok,mit tehetek?
Az egyetemi órák miatt(heti 3,mindegyik másik napon) sokszor 7 után érek haza a munkából amikor már nincs energiám semmire. Se tanulni, se mozogni semmi. Az egyetemen a hiányzásaim miatt azt hiszik szerintem, hogy teljesen lusta vagyok, pedig közben csak a megbeszélések miatt vagy munka miatti utazás esetén nem tudok részt venni az órákon. A munkahelyről elengednek, de ha igazán munka van akkor örülnének ha nem mennék el 2 órákra suliba. Mentálisan ez, hogy mindenhol én vagyok a rossz kikészít. Levelezőre nem tudok menni, mert változott a tanterv és újra kellene csinálnom egy csomó tantárgyat. A tanárokkal nem is merek beszélni, mert egyáltalán nem megértőek.
Csinálta ezt így valaki itt? Hogy bírtad?
Mérnöki szakról van szó, irodai munka mellett. (nem fizikailag fáraszt le)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!