Kolis lányok nektek a nagywc dolog mennyire probléma? Nekem nagyon problémás, hogy tudnám leküzdeni?
Nálunk a mi kolinkba egy emeleten egy wc van, azon belül három fülke. De tudjátok, így egymás mellett egy tömbbe, egy vékony kis fallal elválasztva, alul és felül nyitott szóval ha a melletted lévő akárcsak egy halkat is pukizik, mindent hallasz. Engem ez nagyon stresszel és emiatt nem megy a nagydolog. 3 hete költöztem be, 20 éves vagyok. Hiába hallottam már pisi közben más lányokat ahogy csinálják, nem megy. Eddig úgy oldottam meg hogy mivel a barátommal szoktam találkozni azért 3 naponta kb. náluk elmegyek vécére.
De ezt így huzamosabb ideig nem lehet csinálni mert egyre tőbbször érzem hogy mikor egyetemen vagyok rámjön a hasfájás meg a kakilás...
Tudom gáz kérdés és ne haragudjatok, de muszáj voltam kiírni...
hát nem tudom.. szerintem próbáld meg magadban helyretenni ezt a dolgot, mert az lesz a vége, hogy teljesen felborul ez az "egyensúlyod" és utána már nagyon nehéz lesz helyre hozni
ez nem olyan mint a pisilési inger, ha sokat visszatartod, mikor érzed hogy kéne, akkor előbb-utóbb meg fog szűnni, és nagyon nehezen fogsz tudni wcre menni, ezt tapasztalatból mondom
Szerintem egyetemen kéreckedj ki, és akkor naponta tudod csibálnu, nem egészséges h 3 naponta kakilsz...
De teljesen megértem és én is csinaltam ezt még taborokban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!