Volt egy rohamom és most már az egész család fél ez mindig így marad? Többi lent
Figyelt kérdés
Nem rég volt egy rohamom, amikor nem kaptam levegőt. Azóta 2 ingalátort is kaptam bár néha még nehezen lélegzem és köhögök még is a családtagjaim félnek. Rossz látni, ahogy egy köhögésnél szorítják a kezüket és félve kérdezik minden rendben van e. Eddig is volt olyan, hogy sokáig köhögtem de nem volt ennyi aggodalom. Sajnos COPD vel diagnosztizáltak előtte asztmával, de nem szeretném ha folyton félnének a családtagok, amikor köhögök vagy nehezebben veszek levegőt. Mit tehetnék? A cigiről már elkezdtem leszokni és kevesebbet is szívok már.2021. okt. 15. 16:23
1/1 anonim válasza:
Sajnos ezek nem gyógyuló betegségek, az ember meg kell tanuljon együtt élni vele, de ha rendesen szeded a gyógyszereket amiket az orvos felírt, akkor kezelhető a helyzet és remélhetőleg nem lesz több rohamod. A cigizést pedig mindenképpen hagyd el, amilyen gyorsan csak lehet, mert az súlyosbítja a betegséged és azt gondolom nem szeretnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!