Megszédülök de csak egy pillanatra. Mitől?
Szia!
Ugyanezzel a problémával küzdök már (sajnos) régóta.
Én is voltam mindenféle vizsgálaton - többször is - de nem találtak semmit. Sajnos sok orvos nem is értette, hogy miről beszélek.
Én azt vettem észre, hogy nálam a frontok válthatják ki, illetve a fáradtság, vagy a sok stressz.
Sajnos nem igazán találtam ellene megoldást, pedig már évek óta küzdök ezzel. Tényleg nagyon zavaró. :(
2!
Akkor én meg már évek óta terhes vagyok! :D
Múltkor találtam egy cikket miszerint létezik a "cyber szindróma" vagy cyber betegség.
Nemtudom pontosan hogy hívják...
Ha elgondolkodtok egy kicsit és szoktátok olvasgatni a gyíkot,akkor rájöttök hogy ez egyáltalán nem egyedi jelenség amúgy.
Állandóan belevagyunk bújva a telefon,monitor,laptop,tv-be és ez nem igazán tesz jót.
Az hogy folyamatosan nézzük ezeket a kütyüket a reflexeink és az izmaink(szem,nyak) a hirtelen "felnézésből,oldalranégésből" nemtud olyan gyorsan reagálni ezért kb olyan mintha zavar lenne a gépezetben..
Szerintem van benne valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!