2046 új fertozott es 28 hallot volt a hetvegen nem kene lassan visszaterni tavoktasra?
20-as
Nem magamból indulok ki, szülőként tapasztaltam, amit tapasztaltam.
#21: "...szülőként tapasztaltam, amit tapasztaltam."
Hidd el én sem csak a levegőbe beszélek.
Az, hogy a gyerekek nem tanulnak, az csak és kizárólag annak a környezetnek a hibája, ahonnan jönnek: a család. A családban kellene nekik megmutatni az alapvető értékeket, ahogyan az 20-30-40 évvel ezelőtt tökéletesen ment is, napersze akkor is voltak kilógók, de nem az összes!
Az egy tévhit, hogy az iskolában majd okosodnak a gyerekek, amelyik hülye az az is marad, amelyik meg nem hülye vagy szorgalmas az meg magától is megtanulja, ami érdekli. ...és amióta egy szaros diáknak több joga van, mint egy tanárnak, azóta tulajdonképpen az egész intézmény egy gyerekmegörző, semmi több.
Szóval a szülők elmehetnek a gyerekeikkel a picsába! :-)
22-es
Persze, nem is kell iskola egyáltalán, az elsős gyerek kiolvassa magától a matekkönyvet és megtanulja. Magyarázni, gyakorolni, megértetni, számonkérni mg minek, mi?
#23: Te hol élsz? Nem vetted még észre, hogy a legtöbb diák inkább rinyál, csak hogy azt csinálhassa, amit akar, mint az óvodában? Ha meg nem az elképzelései szerint történnek a dolgok, akkor szól anyukának-vagy-apukának, miszerint a tanár nem úgy viselkedik, ahogy kellene, és jajj megbántotta az icipici lelkét. Majd jön a szülői értekezlet, ahol a szülők elmagyarázzák a tanároknak, hogy hogyan kellene tanítani... :-)
Szóval ennyi erővel, ha ilyen okosak a szülők, akkor igenis mehetnének haza anyucihoz-meg-apucihoz tanulni, akik majd pont úgy fogják megtanítani mindenre (na nem matekra meg hasonló hülyeségekre, aminek semmi hasznát sem veszi az életben), ami az élethez kell: főleg hazugságra, meg képmutatásra! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!