2046 új fertozott es 28 hallot volt a hetvegen nem kene lassan visszaterni tavoktasra?
Akkor most működik az oltás vagy nem?
Na most akkor mi van a nyáj immunitással?
Eddig az volt, hogy az "oltás működik, az ország működik", most akkor mégse?
100% os megoldás nincs, sosem, volt és sosem ígérték. Ahogy nem csak fekete és fehér színek léteznek...
Ahogy nem kötelező az oltás sem, viszont a megfelelő oltás nagyban segít elkerülni hogy meghalj. Előre nem tudod megmondani hogy kifektet -e vagy sem. Csak utólag. Utólag meg mikor már elkaptad akkor késő az oltás. Sok családtagom EÜ -s még mindig pedig jó sokat már lebeszéltem róla. Egyikük imádja a konteókat aztán benyalta a covid -ot. Lélegeztető gépen átértékelte a helyzetet...
Mindenki eldönti mit hisz mit nem. De olyan hogy minden fekete vagy fehér olyan nincs...
Ne gondold,hogy egyszerű. Nyilván oltáspárti vagyok mindig,de pont amiatt,amiről beszélünk és a sok konteó miatt szégyellem is,de én sem jó szívvel adattam be. Tudat alatt mászik az ember fejébe.
Mindenesetre okosabb én sem vagyok,igen,hallottam olyat,hogy covidot írtak nem covidos halotti papírjára..de attól függetlenül sok valódi covidos is halt meg. Egyszerűen én sem értem milyen statisztika kell ( gondolom mikor milyen..) és ez miért jó a kormánynak.
Szerintem jó 20 év múlva rájövünk,vagy épp sose. Ha megéljük :P
De bízom benne,hogy csak paranoid vagyok én is.
kösz a bővebb infót, bár ebből is csak az derült ki, hogy akik közel vannak a tűzhöz sem tudnak semmi biztosat. ...és PONT EZ AZ, ami érdekes, hiszen ha bizonytalanságba ringatnak mindenkit, akkor ember legyen a talpán, aki majd megmondja a tutit.
Egy módszer maradt erre: remélem maradnak olyan emberek is, akik nem oltatják be magukat semmilyen kényszer hatására és azok esetleg elmondhatják, hogy hablaty volt az egész. Persze ebben sem lehetünk biztosak... ...na ez az érdekes, tehát elültették az emberekben a kétséget.
#18: "...és ez miért jó a kormánynak."
Pénz, üzlet, manipuláció, hatalom az emberi elmék felett.
Mekkora lenne már, ha elkezdenének potyogni a politikusok (meg a felső 10 000 tagjai), mert elkapták a kovid-ot... :-) ...remélem még azt megérem! :-)
Ha meghalsz valamibe az nem a Covid lesz, hanem az egész amit a társadalommal művel, meg amit az emberek művelnek magukkal egyébként is.
(idegeskedés, létbizonytalanság, hatalmi visszaélések, bezártság, önbíráskodás, stb).
van egy olyan oldal, hogy kaotic pont com tele rakás cenzúrázatlan videóval, a "harmadik" világból jópár polgárháborús állapotokat idéző videó van fent, hogy szó szerint az utcán verik agyon a másikat, mert nincs rajta a maszk...
Nem lesz távoktatás, nagyon helyesen. Végre rájöttek, hogy hatalmas hülyeség, csak a lógásról szólt, mindkét oldalon. A kisebbek most is csak makognak, meg számolni sem tudnak.
Középiskolások meg főleg ne is reménykedjenek benne, van oltás, sorry. Pont azért létezik, hogy ne kelljen bezárni.
#17: "csak a lógásról szólt, mindkét oldalon."
Ne magadból indulj ki! :-)
#18: "Nem szabad visszatérni digitális hülyeségbe"
Nem volt az hülyeség, csak az emberek hülyék hozzá! :-)
#19: "Takarodjanak csak az iskolába!"
Hááát a tanárok meg úgy vannak vele, hogy élvezzék a szülők is az általuk létrehozott csodagyerekeket! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!