Az miért van, hogy 3. Oltásom után másnapra, minden órában olyan álmos vagyok, mint elalvás előtti másodpercekben?!
Figyelt kérdés
Folyton elalszom, lehunyódik a szemem
(Modernát kaptam)
2021. okt. 11. 09:13
11/19 anonim válasza:
Talán olvassatok utána, ti szakemberek, az oltás utáni természetes reakcióknak. Már ha tudtok olvasni egyáltalán. Gondolom ha a karotok fájdul meg oltás után azonnal hívjátok a mentőket, ennyi ésszel :)
12/19 anonim válasza:
Persze másokat riogatni remekül tudtok, gondolom ezzel remekül ellensúlyozzátok a gyárban három műszakban elszenvedett sérelmeiteket. :D
13/19 anonim válasza:
Mi riogatás van abban, ha leírod azt, amit minden szakember (jaja még a magyar oltáspropagálók is az m1 en is ) elmondtak? Azaz hogy nulla a tapasztalat a hosszabb hatásokról? Vagy te tudod te gyárimelós? Te állítod össze a löttyöt és tudod mi van benne? Csak mert szerinted gáz ha azt írják kitudja mit oltottak belé? Te nyilván tudod miért nem vállal felelőséget senki! Szerinted legoikus a nagy veszedelem kellős közepén orvosokat ápolókat kirúgni csak mert nem oltottak? Szerinted ők miért nem betegedtek le a kórházakban? Oltatlanul? Mesélj már te iq huszár, ha annyira okos vagy.
14/19 anonim válasza:
Néhány napig belefér. Én sem mertem még a 3. oltásomat kérni, mert most nem fér bele, hogy napokig K.O. legyek, igaz, én láztól, fejfájástól és végtagfájdalomtól tartok. (Astra első dózisa után tapasztaltam ezt, úgy 1.5 napig).
16/19 anonim válasza:
Reagál rá az immunrendszered, jól működik (nem úgy, mint az enyém).
17/19 anonim válasza:
AstraZeneca-val oltatni felér egy öngyilkossági kísérletnek...
18/19 anonim válasza:
Nem AZ-t kértem, de azt kaptam krónikus betegségek miatt. (autoimmun és asztma) Vagy elfogadom, vagy várhattam volna, ki tudja meddig (márxius elején még mem volt vakcina habzsi-dőzsi). Ez van. A briteknél Astrával és Pfizerrel oltottak nagyrészt, nem sokaknak jött össze az öngyilkosság astrával. Ha már 2x túléltem, szerintem a 3. mRNS-től csak nem nyúvadok ki.:)
19/19 anonim válasza:
#18 Nálunk egy településsel arrébb, egy 35 éves nő kettő nappal az Astra oltás után agyvérzést kapott és meghalt.
Sehol nem lett közzétéve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!