Felkeltsem mostohabátyàmat ilyenkor, mert halálfélelmem
van tőle?
Figyelt kérdés
Egy szobában alszunk, ő a szoba másik végében van. (Bizonyos okok miatt alszunk egy szobában, ez csak átmeneti, van külön szobája) Éjjelente fel szoktam kelni arra, hogy járkál a szobában, pakolászik meg ilyenek. Volt mikor dübögött a lábával miközben felült az ágyra. Tehát alvajáró. Nagyon ijesztő arra kelni hogy random valaki mászkál hajnali 2kor van amikor még a földszintre is lemegy, majd visszalépcsőzik az emeletre. Ő ezekre egyáltalán nem emlékszik elmondása szerint. Ilyenkor keltsem fel vagy mit csináljak? Nagyon megijedek amikor ezeket csinálja.
Ha egyébként nem agresszív, és jó viszonyban vagytok, miért félsz tőle?
Alvajáróként is ugyanolyan ember, mint ébren. Ha ébren nem bánt, akkor alva sem fog.
2021. okt. 10. 22:12
2/9 anonim válasza:
Nincs ebben semmi, ha járkál akkor járkál.
2021. okt. 10. 22:25
3/9 anonim válasza:
Ne keltsd fel, nem veszélyes sem rád, sem magára.
Tudom, tapasztaltam a saját bőrömön.
2021. okt. 10. 22:31
4/9 anonim válasza:
Engem megnyugtat ha valaki tesz vesz körülöttem , mindegy hány óra. Jobb mint egyedül.
2021. okt. 10. 22:32
5/9 anonim válasza:
Orvoshoz kell vinni. Szólj az anyjának/apjának is.
2021. okt. 10. 23:00
6/9 anonim válasza:
Álmában nem veszélyes rád. Inkább magára, ha leesik a lépcsőn vagy valami.
2021. okt. 10. 23:05
7/9 anonim válasza:
6-os, nem fog leesni. Attól még, hogy másnap nem emlékszik rá, ilyen szinten tudatosan cselekszik az alvajáró.
2021. okt. 10. 23:11
8/9 anonim válasza:
Alvajárót csak akkor szabad felkelteni, hogyha ön és közveszélyes. A lépcsőn való mászkálás már ez s kategória. Nem ártana néhány óvintézkedés, nem gondolod, ahelyett, hogy rettegsz?
2021. okt. 11. 07:45
9/9 anonim válasza:
Keltsd fel, és beszélj a szüleitekkel, mert ez nem oké, és nem ártana egy kivizsgálás neki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!