Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy tudom kideríteni a...

Hogy tudom kideríteni a különböző idejű alvásciklusaim,hogy mikor érdemes felkelnem, stb. ?

Figyelt kérdés
A segítséget előre is köszönöm!

2021. okt. 8. 22:17
 1/6 anonim ***** válasza:
84%

[link]

ezen az oldalon többféleképp is ki tudod számolni

2021. okt. 8. 22:25
 2/6 anonim ***** válasza:

1-es

Hahaha. Mert mindenki pont ugyanannyi idő alatt alszik el, és percre pontosan egyforma minden ember alvási ciklusa, ugye?

2021. okt. 8. 23:13
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet butasagot irok, de ugy tudom az alvas appoknak van olyan funkcioja hogy akkor inditjak az ebresztot mikor a legidealisabb neked. Nyilvan ennek talan okosoraval van ertelme mert az a pulzusod is figyeli kozben.
2021. okt. 8. 23:26
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

3-as

Igen, az már eggyel tudományosabb, a probléma csak akkor van, ha időre kell kelni, mert megmondani az sem tudja, hogy ahhoz mikor kéne lefeküdni. Meg hát nem tudom ki mennyire örülne, ha felébreszti 5:10-kor, mert 6:10-ig már nem férne bele még egy teljes ciklus.

2021. okt. 8. 23:29
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Igazabol a legtobbszor szerintem mindenki idore kel, szoval ketlem hogy ha van is hatasos modszer az hasznalhato lenne a mindennapokban.

Ha meg is lehetne mondani mikor kell hozza lefekudni sok esetben ez nem mukodokepes mert en pl borzalmas elalvo vagyok, van hogy rogton elalszok van hogy orakig forgolodom.

2021. okt. 8. 23:45
 6/6 anonim ***** válasza:
2021. okt. 22. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!