Hogy tudom kideríteni a különböző idejű alvásciklusaim,hogy mikor érdemes felkelnem, stb. ?
Figyelt kérdés
A segítséget előre is köszönöm!2021. okt. 8. 22:17
1/6 anonim válasza:
ezen az oldalon többféleképp is ki tudod számolni
2/6 anonim válasza:
1-es
Hahaha. Mert mindenki pont ugyanannyi idő alatt alszik el, és percre pontosan egyforma minden ember alvási ciklusa, ugye?
3/6 anonim válasza:
Lehet butasagot irok, de ugy tudom az alvas appoknak van olyan funkcioja hogy akkor inditjak az ebresztot mikor a legidealisabb neked. Nyilvan ennek talan okosoraval van ertelme mert az a pulzusod is figyeli kozben.
4/6 anonim válasza:
3-as
Igen, az már eggyel tudományosabb, a probléma csak akkor van, ha időre kell kelni, mert megmondani az sem tudja, hogy ahhoz mikor kéne lefeküdni. Meg hát nem tudom ki mennyire örülne, ha felébreszti 5:10-kor, mert 6:10-ig már nem férne bele még egy teljes ciklus.
5/6 anonim válasza:
Igazabol a legtobbszor szerintem mindenki idore kel, szoval ketlem hogy ha van is hatasos modszer az hasznalhato lenne a mindennapokban.
Ha meg is lehetne mondani mikor kell hozza lefekudni sok esetben ez nem mukodokepes mert en pl borzalmas elalvo vagyok, van hogy rogton elalszok van hogy orakig forgolodom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!