Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mikor érdemes lecserélni a...

Mikor érdemes lecserélni a cipőnket?

Figyelt kérdés
Pont 2 éve vettem egy túrabakancsot 26000ftért.Szeptembertől márciusig szinte csak ebbe mentem mindenhova 2 évig.Ételfutár vagyok napi min 100 ki-be szállás az autóba,hétvégente 1 órás séta a közeli erdőkbe. Nagyon szerettem mert kényelmes,vízhatlan,lélegző membrános,nem fülledt bele a lábam,meleg is volt.Kívül belül szép állapotban van,csak a talpán a sarkak külső széle elég láthatóan meg van kopva kb 5-6mm es kopás a sarok egész külső szélén. Gondolom akkor ez most kuka?
2021. szept. 25. 19:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Én sem cserélem hóbortból csak mert "ez a divat" megvárom amíg teljesen elhasználodik
2021. szept. 25. 19:28
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Cipész tud vele mit kezdeni, akkor is, ha nem különálló a sarok. Nekem is tettek a cipőre ilyen pótsarkat vagy mit. De ne gyirsszolgálathoz menj, hanem cipészmesterhez.
2021. szept. 25. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!