Oltottak, titeket kicsit sem zavar, hogy egy világméretű emberkísérletben vesztek részt önként azzal, hogy beoltatjátok magatokat, és senki nem vállalja az esetleges egészségkárosodásokért a felelősséget?
Figyelt kérdés
2021. okt. 6. 13:45
21/24 anonim válasza:
Engem sem zavar és nem is félek egyáltalán.Ha menni kell akkor menni kell oltás ide vagy oda mint az látható
Szintén küldök egy nagy cuppanóst
22/24 anonim válasza:
Rendben, ti tudjátok, úgyis túlnépesedés van. ;)
23/24 anonim válasza:
"Rendben, ti tudjátok, úgyis túlnépesedés van"
De nem szeretnénk, ha velünk csökkenne a népesség, ezért is kérjük az oltást.
24/24 anonim válasza:
Amikor bulvár hírek alapján hoz döntés és véleményt az ember...
Mondtaja tévé, hát olvastam a prosti srácokban, megírta a telex...
Meg a gizi írta hogy a volt szomszédjának a húgának az ex pasijának az anyukája rosszul lett az fájzörtől. Hú ne mond a Béla a tudod ki? Ki hát? A Béla! A sógorom nagy nénjénak az öcsssssének a szomszédjának az ükunkája az meg 1 napig se volt kovidos, meg se érezte. Én mondom ez szomszéd kamu...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!