Száraznak érzem az orrom, amikor levegőt veszek. Mit lehet ellene tenni?
Figyelt kérdés
Mar kb. 1 hete erzem ezt az orrszarazsagot. Mivel mar fűtünk par napja ezert lehet szaraz a levego, de raktam a radiatorra egy talba vizet parologtatni, de nem lett jobb. Mit tudnek meg csinalni? 3 liter vizet megiszok naponta.2021. szept. 28. 15:25
1/7 anonim válasza:
Érdemes lenne tengeri sós orrsprayt kipróbálnod, ezt hosszútávon lehet használni,nem alakul ki függőség.
Lehet beszerezni párologtatót is, ami szerintem eredményesebb lesz mint a vizes tálka:) Van amelyikbe illóolajokat is lehet csepegtetni. Fűtési szezonban jól jönnek ezek a kis szerkezetek.
2/7 anonim válasza:
3 liter víz egy nap túl sok...
Ablak mennyit van nyitva?
3/7 A kérdező kommentje:
#1 borsmentat szoktam rakni a talba, de beszerzek egy parologtatot
#2 kb. Masfel orat nyitva szokott lenni naponta
2021. szept. 28. 15:51
4/7 anonim válasza:
A tengervizes készítményeket is ajánlom, nekem segítettek fűtési szezonban.
1.voltam
6/7 A kérdező kommentje:
#5 az nincs
2021. szept. 29. 09:36
7/7 anonim válasza:
Próbáld ki, hogy pár napig nem nyitod ki az ablakot, és nézd meg, hogy változik-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!