Orrdugulás jellemző a koronavìrusra?Száraznak érzem az orrom belül.
Figyelt kérdés
2020. nov. 17. 22:27
1/12 anonim válasza:
A koronavirusra jellemzo az arak hirtelen novekedese, a hirtelen keves korte alma stb. persze minden ami natha, influenza, hasmenes tunete az jellemzo ra.
2/12 anonim válasza:
Egyszoval minden altalanosnak vett dolog jellemzo ra.
3/12 anonim válasza:
En ugy faztam meg ket hete, hogy izzadt hattal mentem ki tobbszor is cigizni, es mar ram huztak, hogy koronas vagyok, mert ezutan volt lazam. Szoval nem minden vezet oda.
4/12 anonim válasza:
Előfordulhat. De ha ez az egyetlen tüneted, akkor nem valószínű, hogy elkaptad.
5/12 anonim válasza:
Elofordulhat de az is lehet hogy száraz a levegő a lakásban
6/12 A kérdező kommentje:
Valòszìnűleg száraz is a levegő.Mintha csökkent volna a szaglásom;Tudom az jellemző a koronavìrusra.
2020. nov. 17. 22:49
8/12 anonim válasza:
Ugyanezt érzem 2 napja és pont ezen agyaltam. De a szaglásom íz érzékem jó. Lehet száraz a levegő, vagy 2 nap sokat sírtam attól fura az orrom.
9/12 anonim válasza:
En koronas voltam a hivatalos teszt alapjan
Hidegrazas volt csak, orrommal semmu gond nem volt
10/12 anonim válasza:
Bar nagyon sokfele tunete lehet, kifejezetten ez nem szerepel az altalanos tunetek kozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!