Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől van a zuhanásérzés,...

Mitől van a zuhanásérzés, hogy lehet eltávolítani vagy gyógyítani, általában napközben jön elő, mitől lehet, hogy lehet kiiktatni?

Figyelt kérdés
2021. szept. 26. 20:24
 1/7 A kérdező kommentje:
Félek, hogy elveszítem a kontrollt és összeesek, hogy lehet ennek utána járni? Vagy vizsgáltassam ki magam? Mit ajánlanátok, esetleg van-e másnak ilyene?
2021. szept. 26. 20:25
 2/7 anonim ***** válasza:

Ez nem önismeret, ez egészségi kérdés.

Orvosi kivizsgálás szükséges.

2021. szept. 26. 20:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Vernyomas
2021. szept. 26. 20:29
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Gyógyszer mellékhatás is lehet, viszont ne a neten találgassanak már idegenek, hogy mi a bajod. Menj orvoshoz.
2021. szept. 26. 21:04
 5/7 anonim ***** válasza:
A zuhanásérzés ( ha nem vérnyomás) bár én sejtem mire gondolsz,az a generalizált szorongás tipikus tünete. Nekem is volt. Meg kell edződnöd,"kinőhető",ha kicsit dolgozol magadon. Ha nem megy,akkor egy jó pszichológus kell,végső esetben szorongásoldó. De önmagadat kell erősítened. Össze nem esel tőle,de elég cefet érzés,főleg ha társul mással ( szoc.fóbia okozta legszomj,szapora pulzus,etc).
2021. szept. 26. 21:13
 6/7 A kérdező kommentje:
Jaja pont ez van ájulásérzettel. Köszönöm mindenkitől.
2021. szept. 26. 21:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem alkohol-és gyógyszer megvonás szokott kimondottan zuhanásszerű szédülést okozni.
2021. szept. 26. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!