22 éves vagyok, és azt hiszem, aranyerem van. Mindneképpen el kéne mennem orvoshoz vele?
Figyelt kérdés
Mostanában rendszertelenebbül és kevésbé változatosan ettem a rohanás miatt, többször volt székrekedésem is. A WC papíron vettem észre nagyon enyhe vérzést és hát a fájdalmat, ami jár a WC-zéssel.
Mindenképpen érdemes orvoshoz mennem ezzel? Vagy vissza tud húzódni magától?
2021. szept. 24. 13:18
2/3 anonim válasza:
A nagyon enyhe vérzés az természetes csípős ételek vagy erős törlés esetén. Nekem is szokott, aztán elmúlik. Ha ülsz, akkor is fáj? Mert az az aranyér ismertetője, meg, hogy ki lehet tapintani. Ha ezek nem jellemzők, akkor ez nem az. WC és törlés után most le zuhanyzóval azt a részt. Nem feltétlenül kell doki.
3/3 anonim válasza:
Reparon krém, vagy kúp, vagy mindkettő. Seperc eltűnik. Vény nélkül kapható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!