22 éves lányomnak bemászott valami a fülébe, és annyira fáj neki, hogy egész nap sír, meg járkál kínjába. Mit tudok tenni szülőként? Orvosi ügyeleten foglalkoznak ilyesmivel? Vagy hova forduljunk?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 3. 21:29
1/12 anonim válasza:
Ügyelet, igen. Ha elérhető, füll-orr gégészet. Csak nem tudom, ebben a helyzetben most hol fogadnak betegeket. :(
2/12 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy belemászott valami?
3/12 anonim válasza:
Ügyelet nem mos fület még békeidőben sem. Ez a saját háziorvos dolga lenne, de én most a gégészeknél próbálkoznék.
4/12 anonim válasza:
Bocsánat előző hozzászólásom háziorvosi ügyeletre vonatkozott.
5/12 anonim válasza:
Kórház sürgősségi vagy beutaló az ügyelet után ott bele fognak nézni
6/12 anonim válasza:
Kell ki is szedik szerintem én is attól félek hogy nyáron tényleg belemászik a fülembe és begyullad. Ha begyullad a dobhártya egyszerre kórház.
8/12 anonim válasza:
Nekem egyszer vízpumpaás fecskendő aztán speciális orvosi csípesz nekem anno 20 percet vett igénybe hamar túl voltam rajta
9/12 anonim válasza:
De csak dokival ajánlatos házilag nem !
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen mindenkinek!
Érezte,hogy valami belerepült,és a motoszkálást is a fülében.
( Valamint az a füle sokkal melegebb mint a másik)
Nagyon fájdítja,de én még jobban kétségbe vagyok esve mint ő,hogy most hogyan és merre.
Háziorvos nálunk ( falun) kedden,és csütörtökön van sajnos.
2020. ápr. 3. 21:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!