Pfizer, sinopharm vagy sputnik huszonéveseknek?
De a WHO ajánlja a vakcinát.
250 antitest/ml a kórházi anitest teszt maximuma-nekem ezt mutatta...
A gyártó nem tesztelte 80% fölé, de Bahreinben oda tesztelték... :D
A többi állításod stimmel.
#21 WHO soha nem ajánlotta a kínai vakciát. Ahogyan most sem teszi. Vészhelyzeti engedélye van. Ami azt jelenti hogy szemet hunynak felette hogy nincs engedélye. Ha nincs más akkor jobb ez is mint a semmi. Bár a delta úgy megy át rajta mint forró kés a vajon.
Bachrein. Zsír. Ennyi elég is :)
Who nem ad engedélyt, mert nem engedélyező szervezet.
A megfelelő dokumentumok bemutatása, illetve a gyárak látogatása után ajánlást tesz.
A vészhelyzeti engedély nem engedély, hanem egy WHO által kiadott LISTA (ajánlás), melyen a Sputnik pl. nem szerepel, de május óta a Sinopharm igen.
Én 52 éves nő vagyok, kb. 10 éve nincs már ciklusom. Nem kaptam oltást, de átestem a COVID-on. Tüdőgyulladásom volt. Ez volt tavasszal. Most pecsételő vérzéseim vannak.
Ebből azt feltételezem, hogy nem csak az oltás mellékhatása lehet a hormonális ciklus felborulása...
Kollégám férje Pfizert kapott, de nem jutott el a 2. oltásig. A COVID a beleire ment rá. Két életmentő műtét után kivezették a végbelét a hasfalán.
Azóta sem tudni, hogy az oltás erősített fel benne valamit, amit egyébként anélkül simán átvészelt volna, vagy pont az az egy oltás mentette meg a még súlyosabb következménytől.
Egyenlőre nem állunk úgy, hogy bármit biztosan tudjunk. Csak találgatások vannak és adott esetben logikus következtetések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!