Egy gyárban dolgozok ami tengely kapcsolót gyárt, lesz tőle bajom egészségügyileg amit ott gyártanak?
Figyelt kérdés
2021. szept. 19. 20:15
1/17 anonim válasza:
Ha nem esik egy raklapnyi a lábadra nem.
2/17 anonim válasza:
Honnan tudjuk, hogy a te munkahelyeden milyen ártalmak fordulhatnak elö???? (Ugye csak szorakozásbol tettél fel ilyen részünkröl megválaszolhatatlan kérdést??)
3/17 A kérdező kommentje:
Nem szórakozásból,az egészségemről van itt szó
2021. szept. 19. 20:30
4/17 anonim válasza:
nyilván tapasztalatot várt kettes..
5/17 anonim válasza:
"Ugye csak szorakozásbol tettél fel ilyen részünkröl megválaszolhatatlan kérdést" avgy csak oylanok válaszát várja akik dolgoztak más hasonló gyárakban ,hm? vagy ismerik az eszköz gyártási folyamatát és tudják mennyire veszélyes a dolgozókra, hm? 200iq
6/17 A kérdező kommentje:
Én komolyan gondoltam a kérdést, érdekes a hülye kérdésekre értelmesebb választ ad a gyk népe
2021. szept. 19. 20:44
8/17 A kérdező kommentje:
Jó de még mindig nem kaptam választ
2021. szept. 19. 21:07
9/17 anonim válasza:
azért azt nem hinnám hogy oylan sokan dolgoztak innen akár hasonlót is. lehet naoki nem kapsz erre választ. a cég honlapja megvan vagy az elérhetősége? ismerős rokon dolgozott ott?
10/17 anonim válasza:
azt se írtad le mit csinálsz karbantartó vagy? cnc gépkezelő? gépkezelő operátor a szalagon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!