Mi lehet a gondom? (többi lent)
Először is kijelenteném, hogy nincsen annyira időm elmenni orvoshoz magánügyi okok miatt, tudom, hogy az orvos tudná igazán megmondani, pontos diagnózist felállítani és amint megtehetem egyből ezen leszek.
A tüneteim: Már egy 13 napja elkezdett fájdogálni a fejem, az elején az egész fejem, mindenhol, pulzáló fájdalommal. Később ez enyhült és már csak a fejem egyik oldalán éreztem a fájdalmat, de hirtelen lázam is lett emellé.
Pár nap alatt ez még inkább enyhült, és már csak egy ilyen égető érzést érzek a fejem jobb oldalán, de a szemem köré fókuszálódva.
Pár dolog ami még hasznos lehet:
- Amikor lehajolok nyomó érzést érzek a fejem jobb oldalán, ahol az égető érzést is érzem.
- Napról napra enyhül, az elején még napi 4-5 fájdalomcsillapítóval is szenvedtem, ma már hál isten akár kibírom az egész napot gyógyszer nélkül, de persze ha dolgom van biztonság kedvéért beveszek egyet.
- Reggelente olyan mintha erősebben érezném, de egy rövid időn belül ez enyhül.
- A lázam is lecsillapodott már.
- A jobb oldali orrnyílásomnál olyan furcsa dugulást érzek, mintha el lenne dugulva kicsit mélyebben. ( de kapok rajta át levegőt, talán egy ér van begyulladva, persze laikus vagyok sajnos )
- A vérnyomásom és a pulzusom tökéletesen a normálisba esik, a látásommal semmi gond, nem szédülök.
Bármilyen elképzelésért, hogy mi lehet a gondom nagyon hálás lennék, esetleg ha egyéb információra lenne szüksége bárkinek azt is szívesen megadom.
homloküreg/arcüreggyulladás.
Kamillás gőzölés, orrspray.
Ha netán a kamilla nem lenne elég:
Diapulmon inhalációs csepp
Természetesen csak akkor, ha nincs lázad.
Remélem elegendő folyadékot viszel be, mivel a kevés folyadék is okozhat fejfájást. Ezt csak megemlítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!