Nagyon sokat fáj a derekam,minden ötletet szívesen fogadok?
Olyan a munkám,hogy sokat kell hajolgatni,emelgetni,és ebből kifolyólag fáj a derekam.
Próbálok erre figyelni,hogy egyenes háttal végezzem a feladatom,de nem mindig sikerül.
Sajnos nem megoldható....voltam szabin a nyár folyamán,akkor szépen el is múlt a fájdalom.
Ez is csak átmeneti,mert ahogyan visszatérek pár nap,és kezdődik ismét.
Próbálj térdből hajolni és nem derékból. Gondolom a helyes emelés módját megtanították nektek, de ha mégsem akkor youtube-on nézd meg.
Ezen felül esetleg érdemes a derék támasz (decathlonban lehet kapni), jó cipő és hozzá jó talpbetét.
Ha nem sérülési alapú a probléma, hanem csak izom alapú, akkor érdemes lehet elmenni masszázsra vagy otthon végezni labdás masszázst (nem olyan jó, de az is tud segíteni... feküdj le egy szőnyegre a hátadra és tegyél egy teniszlabdát a derekadhoz ahova fáj, de ne csontra. Szépen engedd rá a tested majd 1-2 perc múlva tedd tovább. Kb 20 perc alatt szépen végig lehet dolgozni azt a területet. Ajánlom, hogy szabadnapod előtti éjszaka csináld, hogy az izmod rá tudjon pihenni)
Sok sikert!
Azt tudom ajánlani, amit itt is (#3-as):
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__betegsegek__1134920..
hello én nem értek hozzá és még nem olvastam a korábbi válaszokat de erre gugliztam rá
krém derékfájásra
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!