Miért vagyok büdös?
Figyelt kérdés
Már kipróbáltam egy csomó izzadásgátlót, egyik se segít. Akár tél, akár nyár van, egy kis idő után kb undorítóan büdös a hónom alja és a ruhám ott át van itatva izzadággal. Még rosszabb, ha ideges vagyok valamiért, mert akkor még büdösebb, de alapból is rossz szagú. Nektek mi vált be?2021. szept. 11. 08:48
1/11 anonim válasza:
Szorongasos vagy. Probalj ne stresszelni mindenen.
2/11 anonim válasza:
Ha leborotválod a szőrt, az segít.
És a megfelelő dezodor megtalálása. Még irritálhatja is a hónaljadat az izzadásra némelyik.
3/11 anonim válasza:
Borotalco-t még nem próbáltad?Vagy hintőpor is jó miután befújod magad és aztán letörlöd a felesleget nehogy befogja a ruhád főleg ha fekete vagy sötétebb színű
4/11 Miss Endzsi válasza:
Fújj parfümöt oda, az alkohol elöli a bacikat.
5/11 anonim válasza:
Igen az is jó ötlet meg a borotva
6/11 anonim válasza:
7/11 anonim válasza:
Esetleg kipróbálhatod a zsályát(teát, fürdőt, bármit). Én cseppet vettem, ugyan nem erre, de még nyár közepén is elérte, hogy kevesebbet izzadjak
8/11 anonim válasza:
Piros kupakos Vichy stress resist golyós deó.
Illatmentes és tényleg hat, nem úgy mint a sziszegősök.
És használj mellette parfümöt.
Meg borotváld le a hónaljkutyát.
9/11 anonim válasza:
Egyik sem fog segiteni. En is igy voltam, mindig tocsam volt, budos is volt. Egyre rosszabb lett, ezen stresszeltem magam Aztan kipróbáltam a gyógyszertári ecsetelot. Nem a legegeszsegebb dolog, solutio antisudorica. Kb ket hetig hasznaltam, nem izzadtam, utana kb heti egyszer parszor. Ez volt kb 10 eve, azota nincs tocsam. Mert nem stresszelek rajta.
10/11 mindentudó99 válasza:
Hát lábszagra az ecetes vízben való láb áztatás a legjobb. Pár napig minden nap. Kádfürdővel azt is kipróbálhatod. Kevés víz bele vagy egy liter ecet. Ha kicsit csíp akkor jó
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!