Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A bulimiások hogyan tudják...

A bulimiások hogyan tudják megoldani hogy a környezetük ne vegye észre a hányást?

Figyelt kérdés

Nem vagyok az csak szimplán érdekel a téma.

A szobátokban egy edénybe, vagy hogy?

jan. 7. 18:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Csak ott nem veszik észre, ahol nem akarják.
jan. 7. 18:13
 2/5 anonim ***** válasza:
76%
Miért olvastam én bulimániásokat... De egyébként a legegyszerűbb, ha a vécébe hánysz ás lehúzod magad után. Nem vagyok bulimiás, csak logikusan gondolkodom.
jan. 7. 18:26
 3/5 anonim ***** válasza:
50%
Ha egyszerre jön elöl is hátul is sugárban akkor egy wc nem elég..
jan. 7. 19:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Én főként hashajtózom, és suliidőre időzítem a hatást, otthon nem ülhetek a WCn, hamar lebuknék :) elég erősen szokott hatni .. tegnap hánytam is, uszodában volt tesink , én pedig jól kipurgáltam magam a WCn :) először hánytam utána morgott a hasam az esti hashajtótól fostam :)
jan. 11. 01:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Ugye nem azt akarod mondani, hogy ez jó neked, 4-es kislány? Tönkreteszed magad. Jártál valaha pszichológushoz? Merthogy életbevágó lenne! Évek alatt se fogod tudni kiheverni az egészségbeli károsodásokat, amiket okozol magadnak.
jan. 11. 02:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!