Ugye nem valami komoly?
Figyelt kérdés
Ma reggel ota nagyon faj a bal kezem vegig a vallamtol a kezem fejeig volt mar ra maskor is pelda de nem ilyen sokaig.A hatammal is vannak gondok nagyon surun faj.Onnan sugarozna a fajdalom vagy szivroham eloje lehet?Gyogyszer hatasara sem mulik kentem mar kremmel is de semmi.26L Koszonom elorre a valaszokat.2021. szept. 10. 14:57
1/7 anonim válasza:
Ha reggel óta fáj, akkor biztos nem a szívroham jele. Szerintem az nem tart ilyen sokáig.
2/7 anonim válasza:
Ha szíveddel lenne gond akkor mellkas fájdalmad lenne inkább, meg a közérzeted is rossz lenne fáradtabban is éreznéd magad.
Nem vagyok doktor így fogalmam sincs mi lehet ez. Vagy elfeküdted éjszaka és ez okozza ami ennyire kisugárzik. Ha a hátaddal is gondok vannak akkor lehet alapból gond van a testtartásoddal vagy az ágyad nem megfelelő. Lehet idegbecsípődés miatt is ez a dolog hogy annyira begyulladt hogy kisugárzik.
3/7 A kérdező kommentje:
Faradtabbnak faradtabb vagyok miota faj a hatam de voltam 1 eve kardiologusnal akkor mindent rendben talalt remelem csak valami idegbecsipodes
2021. szept. 10. 16:16
4/7 A kérdező kommentje:
A hatam most is faj eleg nagyon es surun sugarzik a melkasomba is pont ezert voltam kardiologusnal is
2021. szept. 10. 16:17
5/7 anonim válasza:
Miért nem mentél vele tovább ? Neurológus/reumatológus?
6/7 A kérdező kommentje:
Neurologusnal voltam o nem talalt semmit csak vitaminokat irt fel reumatologushoz pedig meg nem jutottam el sajnos
2021. szept. 10. 16:44
7/7 anonim válasza:
Nekem akkor volt ilyen, amikor nagyon beállt a vállam, merevek voltak az izmok a nyakamban és a vállamban. Olyankor előfordul, hogy nyomnak egy ideget és az nagyon fáj. Én azt hittem nyaki gerincsérv, vagy ilyesmi, de az ortopéd szakorvos felvilágosított, hogy csak beállt a nyakam. Rendszeres masszást javasolt, ami be is vált. A jóga szintén nagyon hatásos, illetve fahéjolajos krém működhet még. Testápolóba keverve egy kis fahéjolajat, nagyon jó eredményt lehet elérni hamar. Persze menj orvoshoz mindenképpen, de ha ezek segítenek, nincs nagy baj. Fontos, hogy hozzáértő masszőr legyen. De inkább célszerű megvárni az orvosi véleményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!