Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Koliban nem megy a nagydolog,...

Koliban nem megy a nagydolog, hogyan tudnék feloldódni?

Figyelt kérdés

Lány vagyok, pár napja költöztem be és azóta nem sikerült nagyvécéznem. Hogyan tudnám leküzdeni ezt a gátat? 🥺

Alul nyitott a wc, félek a hangoktól és a szagtól, illetve kb. mindog van bent valaki, nekem pedig teljes nyugalom kell a művelethez.

2021. szept. 5. 23:26
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
87%
Ennyi idő után szerintem is rá kéne segíteni valamivel. Pszichés gát van benned, ami miatt nem megy, de egy hashajtó elég erős ingert vált ki, hogy ezt áttörje.
2021. szept. 8. 08:10
 22/26 anonim ***** válasza:
95%
Tudtál már kulázni? Nekem kellemetlen már, hogy ennyi ideje nem megy.
2021. szept. 8. 21:21
 23/26 anonim ***** válasza:
95%
Gyógyszertár ,glicerines végbélkúp ,3grammos ,vény nélküli,szerezd be mindenképpen,kb egy ezres. működik azonnal,ne várd meg míg kiskanallal szedik ki belőled.Aztan az évek meg a rutin,meg kell tanulni halkan csinálni,ez is működik,és amíg rajta ülsz, nem büdi
2021. szept. 21. 06:22
 24/26 anonim ***** válasza:
94%
Ha azóta sem ment neki, akkor nagy valószínűséggel már nem él. Nagyon remélem, hogy megoldódott a probléma és azóta minden rendben.
2021. szept. 21. 19:24
 25/26 anonim ***** válasza:

Remélem már megoldódott a probléma, de elmondom a saját tapasztalatom. Én se tudtam fiatalabb koromban wc-zni mások előtt (pisilés is volt, hogy nagyon nagy erőlködéssel sikerült csak). Egyszer 10 napos kirándulásra mentünk és a 7. napon tudtam csak. De akkor már olyan büdös volt, mert ugye napokig belül érlelődött, hogy azt már a többieknek is a szobában szóvá kellett tennie.

Nem rossz a hashajtó tipp, de sajnos nálam volt, hogy bevettem és úgy se sikerült. Szörnyű volt, mert éreztem, hogy nagyon kell, fájt a hasam, de a gátlás lent megmaradt.

Ami nekem az áttörés volt, ha ideges voltam nagyon. Először egy átszállásos repülőutat töltöttem úgy, hogy amíg a reptereken voltam, egyik wc-ből rohantam a másikba. Még odafent is el kellett mennem, úgy, hogy a wc mellett ugye ott ültek az utasok meg a stewardessek is, szerintem hangos is voltam, de nem zavart, mert annál jobban kellett :D

Adsz amúgy elég időt magadnak ellazulni? Nem csak leülsz és szinte fel is állsz, hogy nem sikerült? Nyugodtan maradj 20-30-... percet, ha annyi kell ahhoz, hogy sikerüljön.

Illetve én nagy híve vagyok annak, hogy felhúzott lábbal kellene kaksizni. ( [link] ) Ez a pozíció sokat segít.

2021. okt. 7. 08:39
 26/26 A kérdező kommentje:
Szerencsére már nagyjából rendszeresen tudok kakilni, erőlködésmentesen. Illetve a kérdésedre válaszolva, ültem én 20 perceket a vécén és eleinte úgy sem ment a dolog. 🙁
2021. okt. 7. 09:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!