Koliban nem megy a nagydolog, hogyan tudnék feloldódni?
Lány vagyok, pár napja költöztem be és azóta nem sikerült nagyvécéznem. Hogyan tudnám leküzdeni ezt a gátat? 🥺
Alul nyitott a wc, félek a hangoktól és a szagtól, illetve kb. mindog van bent valaki, nekem pedig teljes nyugalom kell a művelethez.
Remélem már megoldódott a probléma, de elmondom a saját tapasztalatom. Én se tudtam fiatalabb koromban wc-zni mások előtt (pisilés is volt, hogy nagyon nagy erőlködéssel sikerült csak). Egyszer 10 napos kirándulásra mentünk és a 7. napon tudtam csak. De akkor már olyan büdös volt, mert ugye napokig belül érlelődött, hogy azt már a többieknek is a szobában szóvá kellett tennie.
Nem rossz a hashajtó tipp, de sajnos nálam volt, hogy bevettem és úgy se sikerült. Szörnyű volt, mert éreztem, hogy nagyon kell, fájt a hasam, de a gátlás lent megmaradt.
Ami nekem az áttörés volt, ha ideges voltam nagyon. Először egy átszállásos repülőutat töltöttem úgy, hogy amíg a reptereken voltam, egyik wc-ből rohantam a másikba. Még odafent is el kellett mennem, úgy, hogy a wc mellett ugye ott ültek az utasok meg a stewardessek is, szerintem hangos is voltam, de nem zavart, mert annál jobban kellett :D
Adsz amúgy elég időt magadnak ellazulni? Nem csak leülsz és szinte fel is állsz, hogy nem sikerült? Nyugodtan maradj 20-30-... percet, ha annyi kell ahhoz, hogy sikerüljön.
Illetve én nagy híve vagyok annak, hogy felhúzott lábbal kellene kaksizni. ( [link] ) Ez a pozíció sokat segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!