Koliban nem megy a nagydolog, hogyan tudnék feloldódni?
Figyelt kérdés
Lány vagyok, pár napja költöztem be és azóta nem sikerült nagyvécéznem. Hogyan tudnám leküzdeni ezt a gátat? 🥺
Alul nyitott a wc, félek a hangoktól és a szagtól, illetve kb. mindog van bent valaki, nekem pedig teljes nyugalom kell a művelethez.
2021. szept. 5. 23:26
11/26 anonim válasza:
Vagy esetleg tegyél zenét közben, mást sajna nem tudok ajánlani. De nyugodj meg, mert más lányok így ugyan úgy wc-nek mint te. Csak mindenki fél/szégyenlős, ami nagyon nem jó. Ezek miatt lett nekem problémám a hasammal amivel végül meg is kellett müttsenek. Szóval nem játék ez. Inkább kinnt legyen mint bent, s ha nem akarod hogy tudják hogy te voltál akkor üljél bent addig amíg el nem mennek azok akik hallhatták. És még valami. Soha az életbe ne nézd hogy más mit csinál, mert ez rád vetítve nem a legjobb dolog,főleg koliban,ilyen helyzetekben.
12/26 anonim válasza:
Nem tudom hany naprol van szo, de ha 3 napnál tovabb nem szarsz az sokkal rosszabb lesz, mintha meghallják hogy kaksizol.
13/26 anonim válasza:
Nem lehet oda betenni valami rádiót hogy szóljon mindig a zene? Pl ha van ablak oda felrakni. Csak elem kellene bele. Vicc nélkül. Ha szól akkor nem hallani a hangokat és nyugisabban végzi a dolgát az ember.
14/26 anonim válasza:
Én ezt sosem értettem...
Meg úgysem tudják ki van éppen benn.
16/26 A kérdező kommentje:
Egyelőre sajnos még nem sikerült.
2021. szept. 7. 19:05
17/26 anonim válasza:
igyal egy felespoharnyi olivaolajat, vagy akar rendes olajat, tudom nagyon undorito az ize, de segiteni fog, mert ebbol bajod lesz
18/26 anonim válasza:
17-es
Vagy ricinust. Azután nagyon nem fog érdekelni ki mit mond.
19/26 anonim válasza:
17. Az oliva nekem is bejött nagyon. Ha valami citrust keversz bele még finom is, olyan íze van mint a saláták alján összegyűlt lének.
20/26 anonim válasza:
Amikor a kérdést irtad akkor mar azt mondtad par napja nem megy.. tehat mar lassan 1 hétről van szo. Durva következményei lesznek ennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!