Hanyadik oltás után voltál rosszul?
Figyelt kérdés
2021. szept. 4. 21:26
11/18 anonim válasza:
Akkor büszkén jelentem hogy én sem oltattam be magam,de a bohócoknak legalább több jut ha már úgy odavannak érte...
12/18 anonim válasza:
Én se oltattam, és akkor se oltanék, ha tényleg olyan halálos vírus lenne. Mégpedig az erőszakos zsarolás, megfenyegetés, és félemlítés miatt, Inkább a covid, ilyen szintű zsarolásnál, az is jobb. Ha védene, az oltás, és tényleg olyan ijesztő lenne ez a vírus , mint a média próbálja elhitetni, akkor rég mindenki kérte volna az oltást.
13/18 anonim válasza:
27 eves ferfi.
1. Pfizer: karfajas 2 napon keresztül, gyengeseg, almossag, ennyi.
2. Pfizer:enyhe karfajas, ennyi.
Viszont az ezt koveto hetekben kiujult a mononucleosisom. Amim mar volt 1x.Nem biztos, hoyy az oltas miatt volt, mert eleg sokat partizgattam beoltva, meg smaroltam is egy csajjal, szal lehet emiatt volt. Mindenesetre megszenvedtem rendesen.
15/18 anonim válasza:
kb 80 millió után mikor rájöttem mennyi embert tudnak megvezetni a világon azota minden nap öklendezek legalább 1szer
17/18 anonim válasza:
Az oltásokat nem az elsőtől kéne számolni hanem a tizediktől, és visszafelé. 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1-0 ------------------------
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!