Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Oltottak, ti biztonságban...

Oltottak, ti biztonságban érzitek magatokat a koronavírussal szemben?

Figyelt kérdés

2021. szept. 2. 16:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
52%
Elhiszem!Nagyon szomorú dolog ez!Nemsoká újra visszajön a kártya úgyis szóval használhatjátok mert ha jól tudom fél évig érvényes a kártya de lehet hülyeséget mondok.Vagy 4 havonta kell oltatni?Minden olyan zavaros
2021. szept. 7. 10:58
 12/13 anonim ***** válasza:
37%

Sajnos nem, krónikus beteg vagyok, Sinopharm-mal oltottak, egy hónapja nézettem antitestet, éppenhogy pozitív lett az eredmény. Ma már valószínűleg negatív lenne.

Amint lehet, repülök a harmadikért, ami nyugati vakcina lesz, attól kialakul a védettség is és lehet utazni is vele.

2021. szept. 7. 11:50
 13/13 anonim ***** válasza:
Milyen megnyugtató, hogy ennyi "hozzáértő" van a világban, akik mind-mind jobban tudják, mint a tanult szakemberek, hogy mennyire is hatásos az oltás, vagy mennyire veszélyes a koronavírus!
2021. szept. 15. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!