A covid mintavevő pálca mennyire biztonságos?
Figyelt kérdés
Nem bízok meg senkiben, aki benne van ebben a koronavírusos dologban. A tesztgyártókban sem, senkiben sem. Nem tudom, hogy a mintavevő pálcákra mit raknak. Az orromba természetesen nem engedem, hogy lenyúljanak, de ha lehet csak torokból mintát venni, azt bevállalnám, ha nem kételkednék a pálca sterilségében.2021. júl. 5. 07:31
1/15 lencsefőzelék válasza:
Itt van néhány hasznos válasz:
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__112..
3/15 anonim válasza:
Bocs, de ez már paranoia. Miért tennének rá bármit is?
Olyan nincs, hogy csak torokból vegyenek mintát.
Egyébként meg ennyi erővel azt sem tudhatod, az ivóvízbe nem kevernek-e bele valamit?
4/15 anonim válasza:
Privátban küldtem a pálcákat elemző videó linkjét mert máris töröltették. :) Ne mások döntsék el, hogy mit tudhatsz meg ha felteszel egy kérdést!!
5/15 anonim válasza:
4.En is kernem szepen privatban a videot koszonom elore is. Ha toroltettek az maris gyanus hogy igaz.
6/15 anonim válasza:
Kedves 5-ös, elküldtem az üzeneteid között kell már lennie! :)
7/15 anonim válasza:
3-as nekem CSAK torokból vettek mintát májusban.
Akkor hogy is van az?
8/15 anonim válasza:
#7: Ezt passzolom, mindenesetre nem előírásszerűen vették.
9/15 anonim válasza:
Lehet hogy eloiras de baromsag, ertelme a teszt precizitas szempontjabol nulla. Nemetorszagban tokeletes PCR teszteket vegeznek nyalbol!! Tehat nem garat, nem orr hanem csak nyal. Egyreszt Nemetorszag a PCR teszt hazaja ugymond tehat tudjak mit csinalnak a szakemberek. Masreszt egyszeruen rajottek hogy a barbarkodas amellett hogy ertelmetlen kontraproduktiv is mert tavoltartja az embereket a tesztelestol ergo kedvez a jarvanyhelyzetnek ha elriadnak az emberek a tesztelestol.
10/15 anonim válasza:
Dehogyisnem előírásszerűen pfff
Akkor el sem fogadták volna ahol kérték.Nem vagy jól tájékozott már ne is haragudj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!